El Llapis Màgic

Aqui teniu al sr. Llapis Màgic.

És un llapis capaç d’escriure tot sol només dient-li les paraules màgiques (no poden ser revelades)

Si el voleu veure en acció, nomès heu d’assistir a una de les actuacions que farà

a Barcelona  durant aquest Nadal.

(teatre Licotis, circ Paatuma,dies 24,25 i 26)

US ESPEREM!!!

inicis dels malabars

El malabarisme,té una llarga història. La primera referència escrita de la cual es té constància prové d’una inscripció egípcia a la tomba de Beni Hassan,datada entre el 1994 i 1781 abans de Crist. A la Xina, a la dinastia Chang (1766-1112 A.C.) va tenir el seu origen el diàbolo, d’on una mica més tard va sortir també el pal del diable i els plats xinesos. Els japonesos van ser pioners en els exercicis de maces.

Al llarg de l’edat mitjana es poden trobar diferents malabaristes a les fires ambulants i entre els trobadors. Cap al segle XVII les activitats lúdiques van tenir una major importància, i els malabars van pasar a ser un art reconegut que va culminar en la seva incorporació als circs. A l’edat contemporània, la popularitat del malabarisme es redueix considerablement,però de deu anys ença, l’interès del públic s’ha renovat, deixant d’ésser un privilegi de profesionals per practicar-se a les universitats, parcs, centres infantils i juvenils..

Destacar per últim al millor malabarista del món, en “Bruce Sarafian”, que actualment té el récord Guinnes sent capaç de fer malabarismes amb 11 pilotes.

Destacar per últim al millor malabarista del món, en “Bruce Sarafian”, que actualment té el récord Guinnes sent capaç de fer malabarismes amb 11 pilotes.

vivre le cirque!

images7Amb l’arribada a Barcelona del Cirque du Soleil aprofitarem per treballar les diferents modalitats del jocs malabars i el circ. Alhora també podrem conèixer els diferents recursos i aspectes que ens aporta aquest món a l’educació física.