Excursió BTT 5è

Un dels objectius del projecte d’innovació “Apadrinem el nostre patrimoni”, a part de donar a conèixer l’entorn proper, és introduir noves propostes didàctiques pels nostres alumnes.

Des de l’àrea d’educació física vam creure convenient introduir la BTT. Mitjançant l’excursió amb bicicleta de muntanya podem visitar monuments i entorns naturals del nostre municipi pràcticament sense esforç i d’una manera saludable.

Els alumnes s’ho van passar d’allò més bé.

dav

Escalada en roca i a la Roca

L’última setmana del segon trimestre l’hem dedicat a l’escalada. Aquesta era una activitat programada per les jornades de l’apadrina però que vam posposar per el mal temps.

L’activitat tenia dues part. La primera era la pujada a peu fins a l’Ermita. Una activitat totalment recomanable. I la segona anar a la paret de Can Pere Botero i posar en pràctica tot allò que havíem explicat i posa’t en pràctica al centre.

L’escalada és una activitat física molt intensa. Promou l’autosuperació i el respecte per la natura i els companys.

Veient la cara de satisfacció dels nostres alumnes penso que la valoració és molt positiva.

dav

Iniciació al tennis

La primera setmana d’abril, els alumnes de 4t, 5è i 6è van tenir la sort de poder gaudir d’unes sessions d’iniciació al tennis amb una monitora especialitzada.

Van ser dues sessions molt enriquidores i en les que els alumnes s’ho van passar d’allò més bé jugant i aprenent aspectes relacionats amb el tennis.

Aquí en podeu veure el resultat.

dav

Trobada esportiva de municipi

El passat 7 de juny els alumnes de les tres escoles de Mont-roig del Camp van realitzar una jornada de convivència mitjançant l’educació física. Es van realitzar diferents jocs de tipus tradicional i alternatiu.

Volem agrair a l’Ajuntament el suport logístic i econòmic realitzat ja que sense aquests seria inviable poder-la dur a terme.

Per altra banda, aquest any aprofitant que Tarragona acull els Jocs del Mediterrani ens va visitar la seva mascota oficial: En Tarracus.

Aquí en podeu veure un vídeo resum.