Pàgina d’inici

L’ENIGMA DE LA CONSERGE

A l’institut del Pi estan desconcertats. La conserge ha desaparegut. Ningú en sap res.

El divendres de la setmana passada es va acomiadar fins dilluns, com cada setmana, però dilluns ja no va tornar.

Té el mòbil apagat i la família no en sap res. La policia està investigant, ja ha interrogat a l’equip directiu, a alguns professors i fins i tot ha fet algunes preguntes als alumnes de Batxillerat. Han demanat que si algú té alguna pista que es pose en contacte amb ells.

Mentrestant el centre és un desori. Ningú no contesta al telèfon, no hi ha fotocòpies i  per tant no hi ha exàmens, el timbre del canvi de classe no sona, els alumnes estan pels passadissos fins que arriba el professor. El més greu de tot, els bocates d’esmorzar oblidats a casa, ja no arriben als alumnes d’amagat com fins ara.

Això no pot ser, el bocata de l’esmorzar és sagrat!!

Per tant, els alumnes ens posarem a veure si aconseguim saber què ha passat!! Hem creat un grup de whatsapp però per si de cas algú ens hackeja i ens roba les pistes, quan haurem de posar algun nom o número ho codificarem perquè no ens descobreixin.


Per a passar d’una pantalla a l’altra cal posar una paraula, un número o una combinació de lletres i nombres que obtindreu a mesura que aneu resolent les proves que apareguin.

Fem una prova. Per a començar el joc i mirar de resoldre el primer repte, feu clic aquí, la paraula clau és comencem (us la donem per ser la primera 🙂) És molt important que us ajudeu tots els membres de l’equip per avançar!!

Disposeu d’un document (pdf) on estan recollides les proves que cal anar superant, tot i que el més important està aquí al web. Us podeu descarregar el pdf de suport a la icona de sota.