P5 va al LICEU

Els nens i nenes de P5 hem visitat el Gran Teatre del Liceu  per gaudir de  l’espectacle  de música i dansa:

Els músics de Bremen”.P3 visita l’hort !!!

Hem visitat el nostre hort i després hem pintat un geranis ben vermells.

Ja som a la primaveraSom la classe de la Caputxeta Vermella i el Llop (P-3 A)

 

DSC06787EXPERIMENTS A P3

Hem observat amb lupa les roses de Sant Jordi, ara els pètals ja estaven una mica pansits i es trencaven fàcilment; a dins de la rosa hem vist els estams i el pol·len. (P-3)

DSC08229DSC08228DSC08231DSC08230 Sortida de teatre musical: “La capsa de curculles”

Les classes de P-3 hem anat a veure una obra de teatre musical:  “La capsa de curculles”.

La mestra de música ha encarregat a la Sakura que porti a l’escola algun petit instrument musical, però no en té cap a casa seva. ho ha remenat tot per si de cas en trobava un, però res de res.

Decideix anar a fer un volt a la platja amb en Perrins, el seu gos. la Sakura troba objectes que les onades han deixat a la sorra de  la platja: curculles, llaunes, cloves de coco…

Gràcies al seu enginy, i l’ajut de l’àvia Yoshi, converteix les troballes en singulars instruments musicals.

A la nit, un estrany personatge (un peix) sorgit d’una antiga llegenda japonesa, vol robar-li els tresors que ha trobat a la platja i que ha guardat dins d’una capsa de cartró. Sakura, amb l’ajuda dels seus instruments, resoldrà l’enigma.Un Conte a P3: El fil de la vida

En han vingut explicar a l’escola un conte molt bonic: “El fil de la vida”, la història d’un drac de la Xina que és molt vergonyós i li costa fer amics.

Al final amb una mica d’ajuda de les nenes i nens de P-3 aconsegueix l’amistat d’uns animalons molt eixerits.La Vella Quaresma

La Vella Quaresma ja pot caminar, li hem tret les cames i ja ha marxat! (P-3)Encara que tard…. La Festa de Sant Jordi !!!

Davant de la decoració del passadís! (P-3A)

A P-3 A hem presentat als Jocs Florals de l’escola un conte gegant de LA CAPUTXETA VERMELLA I EL LLOP. L’hem dibuixat entre tots. Fixeu-vos quantes caputxetes i quants llops !!!

 

Els nostres contes, elaborats per totes les nenes i nens de P-3 A i P-3 B, mereixen un premi als Jocs Florals de Sant Jordi 2014. Uns representants de cada classe recullen el diploma, la rosa i un regal… un bonic conte per la biblioteca de l’aula. Gràcies Sant Jordi!

 

 

Hem fet d’actors  i actrius a la classe de P-3 A. Podríem guanyar un Óscar representant la llegenda de sant Jordi!

 

Mireu que elegants amb la samarreta que vam pintar per Sant Jordi. Som el dia o som la nit? (P-3 A)

 

Per la diada de Sant Jordi vam ballar al pati amb la música de “L’Albada” i fent de cua del drac amb la cançó “Un drac, un drac, un drac”. Ens va quedar força bé! (P-3)

 REPRESENTACIÓ DE LA LLEGENDA DE SANT JORDIA Infantil fem mones de Paqua

Hem fet unes MONES de Pasqua boníssimes !!!

 

Un cop feta la mona, a la tarda, ens la vam menjar.

Mireu quin goig totes les  mones de parvulari, i que bones que estaven!