Hola, món!

Hola a tots i totes!

Benvolguts en aquest nou projecte sobre La dona i el cinema. Abans de començar a explicar-vos tota la història d’aquest món ens presentarem. Nosaltres som la Camila Ponce i la Marta Lazo, dues alumnes de l’Institut Can Planas.

En aquest blog sobre la dona i el cinema podeu trobar informació sobre la història del cinema, també en Espanya concretament, la vida d’algunes directores molt importants per l’evolució del cinema, coneixereu els distints estereotips que han estat i segueixen projectats en algunes pel·lícules, les diferents desigualtats de gènere, tant de desigualtat salarial fins als famosos casos d’assetjament I abús sexual de Hollywood.

A través d’aquest treball intentarem arribar a conèixer les facilitats i/o dificultats que tenen les dones en el món del cinema i concretament en la part pràctica, parlarem amb distintes perspectives que formen part del cinema d’alguna manera per conèixer d’una visió més propera com funciona realment aquesta indústria i com ho viuen personalment ells. A més analitzarem pel·lícules dirigides i protagonitzades per dones, per veure si realment són realitzades des d’un punt femení o si cauen en els estereotips.

Abans de tot, volíem agrair a distintes persones que durant la trajectòria d’aquest Treball de Recerca ens han ajudat moltíssim. Primer agrair a la nostra tutora Isabel que ens ha proporcionat idees, informació, contactes, per poder arribar a fer un bon treball i sense tot això encara seguiríem perdudes sense saber per on començar. A continuació agrair a les tres persones que vam entrevistar, la Julia, l’Ariadna i el Carlos, sense ells tres aquest treball tampoc hagués sigut possible. Parlar amb vosaltres i conèixer la vostra opinió i visió personal ha sigut tota una experiència gratificant. Hem après molt de vosaltres i heu enriquit aquest treball amb les vostres idees. Per últim, però no menys important, volíem agrair a la nostra família per donar-nos força i confiança quan nosaltres no teníem, i ensenyar-nos a prendre les coses amb positivisme i paciència.

I a vosaltres espectadors, esperem que el que aprengueu us enriqueixi tant com a nosaltres.

 

Publicat dins de General | 1 comentari