L’oca de les síl·labes

Enllaç

L’OCA DE LES SÍL·LABES

Amb aquesta oca dels animals, els nens i nenes podran jugar i divertir-se a l’hora que assoleixen i reforçen el concepte de sil.labes d’una paraula, el nombre de síl.labes que te una paraula i a diferenciar la síl.laba tònica.

 

 

Lectura eficaç

Enllaç

LECTURA EFICAÇ

Una bona manera de treballar la lectura i la comprensió és a través d’aquesta página, en la qual es poden trobar diferents activitats per treballar habilitats lectores amb exercicis de memòria visual, fixació de la vista o reconeixement, presentats d’una manera divertida.

lectura

Petits textos de comprensió lectora

Enllaç

PETITS TEXTOS DE COMPRENSIÓ LECTORA

Tal i com ens diu el títol, si hi cliquem a sobre, podrem veure un recull de textos per treballar la comprensió lectora a cicle inicial a través de diferents textos que fan referència a la vida quotidiana amb revistes de propaganda, entrades d’espectacles, receptes de cuina, etc.

Llibre

Comencem!

Citació

lecto fotoAquest bloc està destinat a acollir tota mena d’exercicis, jocs i tasques que poden dur-se a terme amb l’alumnat de cicle inicial al voltant de l’aprenentatge de la lectoecriptura.

 

LA TARDOR

Enllaç

Aquí us deixo un enllaç per treballar la lectoescriptura amb paraules de tardor. Es tracta de diferents paraules les quals els nens/-es han de retallar i després tornar a confegir la paraula.

castanya dibuix

20 Paraules de Tardor