Actuació de Nadal

Ahir els nens   i les nenes de primer i segon van fer l’actuació de Nadal a l’escola. Ho van fer molt bé cantant les tres cançons al teatre. Estaven molt nerviosos i nervioses però el resultat va ser tot un èxit! Ho vam acabar tots a les classes dient el vers de Nadal i compartint una estona amb les famílies tot menjant torrons.

Us deixem el link amb els vídeos i les imatges de l’actuació.

Primer

https://youtu.be/LrQG4kv2-00

https://youtu.be/MRZgMqyDi5A

Segon

https://youtu.be/_6qpq5WlRug

https://youtu.be/GQnoQ1DnwpI

Primer i segon

https://youtu.be/c3Wng3Dd0Go

VISITA A LA BIBLIOTECA

El dimecres 28 vam anar a una activitat que proposa la Biblioteca del districte 4 perquè els nens i nenes coneguin el funcionament i les normes per poder estar a la biblioteca, mirant contes, revistes…

També ens van explicar dos contes molt macos. Vam estar molt atents i tranquils, escoltant i participant en l’activitat.

https://photos.app.goo.gl/vymDXojE9GJFDKjn6

EL MEU DIA PREFERIT

Per tal de potenciar l’expressió oral fem una activitat a classe que consisteix a presentar als companys i companyes el nostre dia preferit. Cadascú explica el que fa i perquè el dia que tria és el seu preferit.

Moltes gràcies, família, per ajudar als vostres fills i filles en aquest treball. Ho han fet molt bé!

CLIQUEU LA IMATGE PER VEURE LES FOTOS

DIA INTERNACIONAL DELS DRETS DELS INFANTS

Avui 20 de novembre,es celebra a tot el món el dia internacional pels Drets de l´Infant.

Els nens, nenes i adolescents són mereixedors de drets per la simple raó de néixer. Es tracta de drets necessaris per a una bona infància però que, tot i així, sovint no són reconeguts ni respectats arreu del món.

Mireu aquest vídeo,és molt bonic!!!

 

Imatge de previsualització de YouTube

BENVINGUTS I BENVINGUDES!

Hola famílies!

Els nens i nenes de 1rA us volen donar la benvinguda a la seva pàgina de la classe. Com ja sabeu som la classe dels dofins màgics i aquí hi trobareu informació i reportatges de coses que hem fet, que estem fent o que farem.

Esperem tenir moltes visites. Gràcies!