Gràcies Rosaura…

La Rosaura Sierra ens ha dit fins arreveure. Ella ha finalitzat la seva vida professional a l’Escola. Entre tots i totes li hem donat alguns regals i li hem mostrat el nostre respecte, la nostra estimació i el nostre reconeixement. Moltes gràcies Rosaura.

Presentació del llibre “De Tàpies” a la Fundació Tàpies

Ahir dimecres dia 5 de juny es va fer la presentació del llibre Llampec “De Tàpies” a la Fundació Tàpies de Barcelona. A l’Acte hi van assistir pares, mares, Mestres i alumnes. La Montse Fusalba va explicar com s’havia fet possible el projecte d’aquest any. Va explicar detalladament tots els treballs realitzats a l’Escola. Després d’això l’Eulàlia Bosch va explicar a tothom la importància del treball que l’Escola havia realitzat i com n’és d’important que un Centre Educatiu vulgui presentar als nois i noies artistes contemporanis que són els que tenen les claus per entendre l’actualitat. En Pere en representació dels alumnes de l’Escola també va participar de la presentació.
Va ser un acte molt entranyable i cordial.

L’Escola Premi Ensenyament 2013 Fundació Cercle d’Economia…!

[vimeo]http://vimeo.com/65776048[/vimeo]

Estem molt contents de fer-vos saber que l’Escola El Puig és Premi Ensenyament 2013 de la Fundació Cercle d’Economia. Aquesta era la nota de premsa que apareixia ahir explicant la notícia:

“…El segon premi ha estat per a l’Escola Cooperativa El Puig d’Esparreguera, que funciona des del 1970. Els excel·lents resultats acadèmics dels seus alumnes i la seva aposta per una educació de qualitat els han valgut els 15.000 euros del premi. La consellera d’Enseyament, Irene Rigau, ha recordat la importància de l’educació integral….” Font. Agència Catalana de Notícies 6/5/13

Judith, Núria i Rosa… 25 anys a l’Escola..!

La Judith Sardà, la Núria Aregall i lsa Rosa Canals fa 25 anys que treballen a l’Escola. De paret de pares i mares se’ls ha fet un regal i també de part de nens i nenes i mestres. Per molts anys i moltes gràcies.

Si les voleu felicitar podeu esciure’ls un missatge a…

juditsarda@escolaelpuig.cat
nuriaaregall@escolaelpuig.cat
rosacanals@escolaelpuig.cat