PRESENTACIÓ

autocomunicación_Daniel Roldan

Autocomunicació de Daniel Roldán

Benvingudes i benvinguts a l’espai de suport i recursos per als docents que treballem amb llengües estrangeres.

Desenvolupament Professional en Llengües Estrangeres és un espai web que dóna suport i ofereix recursos al professorat que treballa l’adquisició de segones llengües.

El bloc té com objectiu difondre materials sobre aprenentatge competencial amb metodologies emergents amb la finalitat de facilitar el treball de les llengües estrangeres a l’escola. Parlarem de les eines necessàries per poder aplicar continguts i les estratègies eficaces per aconseguir bons resultats.

Desenvolupament Professional en Llengües Estrangeres s’estructura al voltant de tres pilars essencials que fan d’eix vertebral dels continguts:

a) Fonaments teòrics: Reflexions sobre temes i projectes concrets, presentació de lectures, així com comentaris sobre didàctica i metodologies  específiques que van apareixent.

b) Pràctiques d’aplicació: Programacions, propostes i unitats didàctiques amb seqüències pautades per a fer exercicis, activitats i tasques concretes amb les metodologies o els plantejaments de Fonaments teòrics.

c) Recursos i materials: Exemples d’aula, mostres d’alumnes, fotografies i evidències d’actuacions dutes a terme als centres, amb les orientacions que es proposen a Pràctiques d’aplicació.

A més d’aquests tres pilars, trobareu diversos espais: Enllaços web, El racó de l’alumne, les wikis, L’espai de la lectura, Plurilingüisme i Flying Voices, que permeten tractar continguts concrets d’un tema determinat en profunditat. Per altra banda, al núvol d’etiquetes, podeu seleccionar l’aspecte o el tema que més us interessi. Una vegada triat, podreu consultar i comentar tots els articles relacionats escrits fins al moment de la selecció.

Treballarem per un aprenentatge creatiu que estimuli l’autonomia d’aprenentatge i l’emprenedoria creativa de l’alumnat, que promogui el desenvolupament del seu pensament crític des de l’empatia amb els altres.  Un aprenentatge que, més enllà de seguir rutines, impulsi aquest poder d’imaginació i curiositat de què parlem; que desperti i desenvolupi la força de la creativitat oferint oportunitats, expectatives i possibilitats. Si això no sols s’estimula, sinó que s’aconsegueix, la innovació estarà garantida. Us hi apunteu?

Wordle: Learning

Deixa un comentari

Podeu utilitzar aquestes etiquetes : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>