FIVE DAYS TO DANCE

Presentació del projecte.

Teniu una oportunitat única de treballar la dansa-teatre d’una manera diferent, guiats per experts durant una setmana. La companyia DeLoopers treballarà amb vosaltres una setmana intensa i  després mostrareu aquest treball en un espectacle final obert a les famílies.
L’objectiu és aprofitar el teatre-dansa per treballar valors com el coneixement del propi cos, l’autoestima, la relació amb el grup… Penseu que és un projecte totalment subvencionat per l’AFA i val la pena treure’n el màxim profit.

Cal que porteu ​ roba còmoda i càlida d’esport, dos o tres parells de mitjons ben gruixuts o sabatilles sense sola. Ballareu amb mitjons o descalços. No podeu portar polseres, collarets, rellotges ni  mòbils (o guardats). Com menys coses porteu als assajos millor, allà és difícil de guardar-ho tot plegat.

Cal portar esmorzar i ampolleta d’aigua (és molt important).

MOLT IMPORTANT! El dia de la funció caldrà que cadascú porti una cadira. Ha de ser una cadira personal, amb respatller i sense reposabraços. Com més diferents siguin les cadires millor, per això no poden ser les del centre!

L’EXPERIÈNCIA DE LA DANSA. EN TRANSFORMACIÓ

Recollim en el SITES l’experiència del projecte de dansa.

Paral·lelament al taller de dansa que viureu durant aquests cinc dies, caldrà que en el SITES del vostre compte @iefrancescambo.cat hi recolliu la vostra experiència dia a dia. L’enllaç del vostre SITES l’haureu de compartir i enllaçar en un COMENTARI d’aquest bloc.

D’aquesta manera organitzareu la vostra pàgina en tres apartats:

  1. ABANS DEL TALLER: “Com m’ho imagino? Què n’espero?” Des d’avui mateix, divendres, i fins al mateix dia abans de començar les sessions amb la companyia DeLoopers, haureu de fer un recull de les previsions o les reflexions que pugueu fer sobre “com us imagineu que serà”, “què us n’espereu”, “què creieu que us pot aportar”
  2. DURANT EL TALLER: “Què estem fent? Què en penso? Què sento? Com ho estic vivint?” Durant la setmana en què estareu immersos i immerses en el taller, n’haureu de fer un seguiment a través de paraules, imatges, sons… Caldrà que hi dediqueu uns minuts cada dia per poder editar el que aneu recopilant;
  3. DESPRÉS DEL TALLER: “Què hem fet? Què ha passat? Què m’ha passat? Com m’ha afectat? Com estic?” Just després que el projecte de dansa acabi, o tot seguit.