ESCRIVIU AQUÍ UNA RECEPTA DE CUINA SENZILLA.CLIQUEU EN AQUEST MATEIX ARTICLE ON DIU COMENTARIS.GRÀCIES
7 thoughts on “RECEPTES DE CUINA”
ilian
Recepta: TRUITA A LA FRANCESSA
Preparatius:
1 bol, 1 forquilla, 1 paella, 1 ou, una mica d’oli i un polset de sal.
1. Agafem l’ou i el piquem per trencar-lo i el fiquem al bol.
2. Li fiquem un polset de sal.
3. El batim molt bé amb la forquilla.
4. Posem la paella al foc amb ajut de la mare o el pare i fiquem una mica d’oli.
5. Tirem l’ou batut a la paella.
6. Esperem a que si fassi una mica i després li donem la volta a la truita per fer-la per l’altre costat.
7. Ja està feta i la col·loquem en un plat.
I a menjar!!!!
David
RECEPTA:PUDING DE PASTES
ingredients:6ous,2culleradas de sucre,5croisants o cualsevol pasta,1litre de llet,canyella en pols i caramel liquid
Posem a bullir la llet,el sucre,les pastes i una mica de canyella un cop ja hagi bullit la retirem del foc i afegim els ous,ho pasem tot per la batidora.
Posem caramel liquid al motlle i ho posem al forn al bany maria durnat uns 30 a 40 minuts (ha de quedar com un flan) I JA ESTA,EL TREIEM DEL MOTLLE EL DEIXEM REFREDAR I A MENJAR, UUUMMM QUE BO!!!!!!!!!!!!!!!
claudia medina
Sandvitx de salmó.
Necessitem: Salmó fumat
3 llesques de pa de motlle, maionesa, 3 fulles d’enciam tallades molt petita i 2 rodanxes de tomàquet ben primet, olives rellenes tallades per la meitat (si no us agrada el salmó ho podeu canviar per l’ingredient que volgueu, pernil dolç i formatge, tonyina…)
Preparació:
Es posa la maionesa a la primera llesca de pa de motlle, afegim l’enciam, el tomàquet i les olives tapem amb l’altre llesca de pa, posem més maionesa a sobre el salmó fumat tapem amb l’altra llesca i… bon apetit que diuen els francesos!!!
mmonser5Post author
ENPANADILLAS
GUEVO COCIDOS
T0MATES
ATUN
MARIA BALLEGA
mmonser5Post author
ZUMO DE NARANJA
CORTAR LAS NARANJA POR EL MEDIO
I PONERLA AL EXPRIMIDOR I LISTO.
SHIRLENDY PUJOL
mmonser5Post author
PIZZA
LA POSEM AL FORN.
I PORTA :TOMAQUET ,PERNIL I FORMATGE.
ESTA MOLT BONA.
JESUS MOLIN
genis
truita de patates i ceba. Primer tallem les patates i les fregim amb oli molt calent fins que es posin rosses, despres tallem la ceba fineta i la posem a la paella amb oli i la deixem que es cogi fins que estigi rossa.Ara ajuntem les patates i la ceba i u triturem amb una forquilla fins que es faci una pasta despres batem uns sis ous i o afegim a la paella y deixem que comenci a agafar cos, de tan en tan girem la truita fins que ja es feta.
Recepta: TRUITA A LA FRANCESSA
Preparatius:
1 bol, 1 forquilla, 1 paella, 1 ou, una mica d’oli i un polset de sal.
1. Agafem l’ou i el piquem per trencar-lo i el fiquem al bol.
2. Li fiquem un polset de sal.
3. El batim molt bé amb la forquilla.
4. Posem la paella al foc amb ajut de la mare o el pare i fiquem una mica d’oli.
5. Tirem l’ou batut a la paella.
6. Esperem a que si fassi una mica i després li donem la volta a la truita per fer-la per l’altre costat.
7. Ja està feta i la col·loquem en un plat.
I a menjar!!!!
RECEPTA:PUDING DE PASTES
ingredients:6ous,2culleradas de sucre,5croisants o cualsevol pasta,1litre de llet,canyella en pols i caramel liquid
Posem a bullir la llet,el sucre,les pastes i una mica de canyella un cop ja hagi bullit la retirem del foc i afegim els ous,ho pasem tot per la batidora.
Posem caramel liquid al motlle i ho posem al forn al bany maria durnat uns 30 a 40 minuts (ha de quedar com un flan) I JA ESTA,EL TREIEM DEL MOTLLE EL DEIXEM REFREDAR I A MENJAR, UUUMMM QUE BO!!!!!!!!!!!!!!!
Sandvitx de salmó.
Necessitem: Salmó fumat
3 llesques de pa de motlle, maionesa, 3 fulles d’enciam tallades molt petita i 2 rodanxes de tomàquet ben primet, olives rellenes tallades per la meitat (si no us agrada el salmó ho podeu canviar per l’ingredient que volgueu, pernil dolç i formatge, tonyina…)
Preparació:
Es posa la maionesa a la primera llesca de pa de motlle, afegim l’enciam, el tomàquet i les olives tapem amb l’altre llesca de pa, posem més maionesa a sobre el salmó fumat tapem amb l’altra llesca i… bon apetit que diuen els francesos!!!
ENPANADILLAS
GUEVO COCIDOS
T0MATES
ATUN
MARIA BALLEGA
ZUMO DE NARANJA
CORTAR LAS NARANJA POR EL MEDIO
I PONERLA AL EXPRIMIDOR I LISTO.
SHIRLENDY PUJOL
PIZZA
LA POSEM AL FORN.
I PORTA :TOMAQUET ,PERNIL I FORMATGE.
ESTA MOLT BONA.
JESUS MOLIN
truita de patates i ceba. Primer tallem les patates i les fregim amb oli molt calent fins que es posin rosses, despres tallem la ceba fineta i la posem a la paella amb oli i la deixem que es cogi fins que estigi rossa.Ara ajuntem les patates i la ceba i u triturem amb una forquilla fins que es faci una pasta despres batem uns sis ous i o afegim a la paella y deixem que comenci a agafar cos, de tan en tan girem la truita fins que ja es feta.