RECEPTES DE CUINA

ESCRIVIU  AQUÍ  UNA  RECEPTA  DE CUINA  SENZILLA.CLIQUEU  EN  AQUEST MATEIX  ARTICLE ON DIU COMENTARIS.GRÀCIES

7 thoughts on “RECEPTES DE CUINA

  1. ilian

    Recepta: TRUITA A LA FRANCESSA

    Preparatius:

    1 bol, 1 forquilla, 1 paella, 1 ou, una mica d’oli i un polset de sal.

    1. Agafem l’ou i el piquem per trencar-lo i el fiquem al bol.
    2. Li fiquem un polset de sal.
    3. El batim molt bé amb la forquilla.
    4. Posem la paella al foc amb ajut de la mare o el pare i fiquem una mica d’oli.
    5. Tirem l’ou batut a la paella.
    6. Esperem a que si fassi una mica i després li donem la volta a la truita per fer-la per l’altre costat.
    7. Ja està feta i la col·loquem en un plat.
    I a menjar!!!!

  2. David

    RECEPTA:PUDING DE PASTES
    ingredients:6ous,2culleradas de sucre,5croisants o cualsevol pasta,1litre de llet,canyella en pols i caramel liquid

    Posem a bullir la llet,el sucre,les pastes i una mica de canyella un cop ja hagi bullit la retirem del foc i afegim els ous,ho pasem tot per la batidora.
    Posem caramel liquid al motlle i ho posem al forn al bany maria durnat uns 30 a 40 minuts (ha de quedar com un flan) I JA ESTA,EL TREIEM DEL MOTLLE EL DEIXEM REFREDAR I A MENJAR, UUUMMM QUE BO!!!!!!!!!!!!!!!

  3. claudia medina

    Sandvitx de salmó.
    Necessitem: Salmó fumat
    3 llesques de pa de motlle, maionesa, 3 fulles d’enciam tallades molt petita i 2 rodanxes de tomàquet ben primet, olives rellenes tallades per la meitat (si no us agrada el salmó ho podeu canviar per l’ingredient que volgueu, pernil dolç i formatge, tonyina…)
    Preparació:
    Es posa la maionesa a la primera llesca de pa de motlle, afegim l’enciam, el tomàquet i les olives tapem amb l’altre llesca de pa, posem més maionesa a sobre el salmó fumat tapem amb l’altra llesca i… bon apetit que diuen els francesos!!!

  4. mmonser5 Post author

    ZUMO DE NARANJA

    CORTAR LAS NARANJA POR EL MEDIO
    I PONERLA AL EXPRIMIDOR I LISTO.

    SHIRLENDY PUJOL

  5. mmonser5 Post author

    PIZZA

    LA POSEM AL FORN.

    I PORTA :TOMAQUET ,PERNIL I FORMATGE.
    ESTA MOLT BONA.

    JESUS MOLIN

  6. genis

    truita de patates i ceba. Primer tallem les patates i les fregim amb oli molt calent fins que es posin rosses, despres tallem la ceba fineta i la posem a la paella amb oli i la deixem que es cogi fins que estigi rossa.Ara ajuntem les patates i la ceba i u triturem amb una forquilla fins que es faci una pasta despres batem uns sis ous i o afegim a la paella y deixem que comenci a agafar cos, de tan en tan girem la truita fins que ja es feta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *