Com ho farem

Necessitem una estructura molt flexible i un protocol molt clar.

Hi ha tres tipus d’acció diferenciada.

  1. Proposar temes: Podeu proposar els temes i la quantitat de temes que vulgueu, sense limitacions. Els consensuarem en assemblea a l’aula.
  2. Publicar articles: Podreu publicar tants articles com vulgueu. Tindreu prioritat a l’hora desenvolupar i publicar articles sobre temes que hagueu proposat, però no estareu obligats a desenvolupar tots els que proposeu. Segurament hi haurà altres companys que ho podran fer.

    Per tal d’assegurar un ritme inicial, tots ens comprometem a fer, almenys, un article per trimestre.

  3. Comentar: podreu fer tantes entrades com vulgueu per fer comentaris als articles dels vostres companys. També ens comprometem a fer, almenys, un article per trimestre, però es valorarà el seguiment i la participació regular.

 

Dedicarem uns minuts d’aula setmanals coordinar el bloc Cultureta Audiovisual, (novetats publicades, proposta i registre de temes, assignació d’articles…)

Properament activarem una wiki a l’aula virtual per a gestionar la proposta i sol·licitud de temes que simplificarà el registre i facilitarà la gestió.

Publicar al bloc

Cal tenir present que participar en un bloc implica d’una part l’oportunitat de difondre les nostres idees, reflexions, inquietuds a una audiència potencial molt amplia, que, d’una altra part, ens podrà veure amb ull crític. Però no us amoïneu en excés. Abans de fer públiques les vostres aportacions, tindrem ocasió de revisar-les conjuntament, per acabar d’arrodonir els vostres articles. I això si, després ho farem públic.

Per a participar en el bloc sereu donats d’alta i per a accedir-hi disposareu d’una contrasenya.

Rebreu informació properament!

Estigueu atents!

Avaluació

El bloc Cultureta Audiovisual ha de ser un espai per a que tots pugueu vehicular temes propers als vostres interessos personals, i així compartir-los amb els companys i les companyes, …i amb la resta del mon!.

L’avaluació serà molt senzilla, primant…

  1. El compromís en la participació, (proposar almenys un tema per trimestre, i fer comentaris a les entrades de companys amb certa regularitat).
  2. L’oportunitat i l’interès dels temes proposats, així com el grau de desenvolupament i documentació, i el compromís crític.
  3. L’ús adequat del recurs tècnic i l’atenció dels aspectes formals.

Cultureta Audiovisual

Cultureta Audiovisual és el nom del bloc alternatiu de Cultura Audiovisual. És l’espai participatiu, és el bloc compartit on tots i cadascun de nosaltres podem fer aportacions. És l’espai en construcció. El lloc de les alertes, del seguiment, dels esdeveniments, novetats, impactes…que genera diàriament, aquesta, la nostra Cultura, la Cultura Audiovisual. Fes aportacions, deixat guiar per les teves motivacions, els teus interessos personals, la teva sensibilitat, els teus coneixements, les teves passions. Elabora articles breus i ben documentats per construir entre tots plegats aquest  univers identitari en expansió constant, que representa  la nostra Cultura Audiovisual.

Benvingut/da a XTECBlocs.