Per a dos persones.
INGREDIENTS
1 porro
Mitja ceba
Pebrot
3 carxofes tallades
1 all
tomàquet triturat
1 paquet de fideus d’espelta
All i julivert
Unes quantes cuetes de gambes fresquetes
1 vas de caldo de peix
1 grapat d’algues hiziqui
ELABORACIÓ
En una cassola es posen les carxofes tallades a quarts, el pebrot i la ceba tallats en tires, el porro a dauets i l’all en làmines i que es vagi saltajant. Quan està al punt, tirem una miqueta de tomàquet triturat, després les gambetes i l’all i julivert, i saltajar-ho tot junt. A continuació tirar les algues prèviament remullades uns 20 minuts i que vagin donant gust a les verdures. Tirem l’aigua del remull de les algues i una mica de brou de peix i verdures. Quant tot això bulli, tirem els fideus d’espelta i deixem coure uns 10 minuts, o fins que els fideus hagin absorbit tot el caldo.
Clàudia Galán Rodoreda
![]() |
De 2015-03-05 |