Ingredients :
Aquest plat és per a quatre persones.
Ingredients:
farina,
un paquet de llevat fresc(20g),
nou culleres soperes d’oli d’oliva,
250 ml d’aigua tèbia,
una cullerada de sal,
salsa tomàquet (comprada),
xoriço(la quantitat que vulguis),
olives ( la quantitat que vulguis),
formatge rallat un paquet.
Com fer-la:
Posem la farina en un bol i fem un pou,dins del pou afegim el llevat i el fem trossets , posem la meitat de l’aigua dins el pou i ho tapem tot amb la farina i ho deixem reposar cinc minuts. Desprès afegim el resta de l’aigua ,la sal i l’oli d’oliva. Amassem tot a ma
durant cinc minuts. I tornem a deixar reposar durant mig hora ( per creixi la massa).
A la mig hora amassem la massa i estendre-la sobre la placa del forn (que hem sortit del forn) coberta de paper de forn, afegim el tomàquet i com vulguis o cobrim amb
el xoriço, les olives i el formatge rallat. Fonejar 20 minuts a 250 graus.
Pots fer servir els ingredients que vulguis a la guarnició.
Pablo Prieto
![]() |
De 2015-03-05 |