RECEPTA DE CUINA: ARRÒS CALDÓS (Joan Capdevila)

INGREDIENTS:

Per a 4 persones.

10 cullerades d’arròs,

Una dent d’ all,

Mitja ceba,

Tomàquet triturat ,

Sípia,

1 botifarra a trossos,

Sal,

Julivert,

I pebrot.

ESTRIS :

Una cullera de fusta,

Una paleta de fusta,

Una cullera de sopa i

Una cassola.

PREPARACIÓ:

Talla la dent d’ all i la mitja ceba a trossos Després avoca-ho a la cassola. Talla el pebrot i la sípia i avoca-ho a la cassola juntament amb les cloïsses i les gambes pelades. Després de passar 2 minuts fent-se, tira-hi 10 cullerades  d’ arròs amb una cullera de sopa. Quan han passat 5 minuts tira-hi el tomàquet triturat a l’arròs, i deixa que faci el ”xup xup”. Després avoca-hi la sal i el julivert. Deixa’l refredar i ja està!!!

Temps: 40 minuts.

 

De Receptes

One thought on “RECEPTA DE CUINA: ARRÒS CALDÓS (Joan Capdevila)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *