INGREDIENTS PER A 4 PERSONES
4 ous
200 grams de sucre
220 grams de farina
40 grams de cacau amb pols
200 grams de xocolata per fondre
1 sobre de llevadura
Melmelada de maduixa
Mantega
Oli de girasol(mida ½ iogurt)
Ingredients per decorar
PREPARACIÓ
En un recipient, barrejar els ous amb el sucre a la batedora afegir la farina,la llevadura i el cacau amb pols tot passat pel colador. Després afegir l`oli.Agafar un recipient i untar-lo amb la mantega i tirar la barreja i posar-la al forn a 180º de 30-35 minuts.
Ho treiem del forn i ho deixem refredar una mica i l`obrim pel mig . Ho untem amb la melmelada i tornem a ajuntar les parts. Agafem un recipient i posem a trossos la xocolata per fondre. Ho posem al microones fins que s`hagi fos. Agafem la xocolata fosa i cobrim tot el pastís. Si volem podem decorar el pastís amb lacasitos o altres ingredients. I ja el podem posar a la nevera.
De |