MAGDALENES TIPUS BROWNIE

Per a 7 persones

Ingredients:

100 de mantega
60 grams de xocolata de cobertura
100 gams de sucre
2 ous
1 iogurt
70 grams de farina tamisada

Elaboració:

Primer en un bol tirem de un, en un els ous, desprès el iogurt, i barregem tota l’estona tirem la farina, el sucre , i seguim barrejant i tirem la xocolata de cobertura.
Tenim que estar barrejant fins que no quedi cap gramull.
Quan ja no hagi cap gramull. Quan ja no hi hagi cap gramull tirem als motlles , la massa. Mentre que tirem la massa al motlle calentem el forn a dalt i a baix a 7 graus i esperem 15 minuts. Quan ja estigui calentat el forn fiquem les magdalenes al forn, tanquem el forn i es igual que abans 7 graus a dalt i 7 graus a baix i esperem 15 minuts, quan ja hagin passat els 15 minuts treiem les magdalrnes i comprovem amb un pal llarg i prim de fusta si está net .
BON PROFIT!!

CARLA GIL GÓMEZ

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *