Llom a la salsa d’atmetlles

El llom a la salsa d’atmetlles per 6 persones

INGREDIENTS

1.15 talls de llom

2. 1 ceba

3. 1 pastanaga

4. 4 dents d’all

5. 20 atmetlles

6. mig litre de cervesa

7. mig litre de caldo de pollastre

8. 1 pessigada de sal i pebra

9. 1ml d’oli

RECEPTA

Agafar una paella i posar oli i deixar el foc lent agafar el llom i posar pebre i sal. Seguidament, posar el llom a fregir una vegada fregit retirar amb un plat i posar a fregir la pastanaga,la ceba,4 dents d’all, ametlles i deixar 15 minuts el foc mig. Després tirar 15cl de cervesa i deixar que es comprimeixi el foc lent, tot seguit. Tirar mig litre de caldo de pollastre, i seguidament tirar el llom i deixar dos quarts d’hora. Seguidament retirar el llom i triturar-les continents que tens a la paella ( pastanaga,ceba, 4 dents d’all i ametlles) una vegada triturat la salsa posar el llom el plats i posar la salsa per sobre.

De 2015-03-05

3 thoughts on “Llom a la salsa d’atmetlles

  1. Rihab El Kharaki Sebbar

    Que bó segur que és un plat per lleparse els dits!!!!!!!!!!!! El probare sequr!!!!!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *