GALETES AMB PANSES

INGREDIENTS
3 ous
100g de farina
125g de sucre
200g de farina
Conyac o rom

Ingredients per a (4 persones)

Deixeu estovar la mantega fora la nevera.
Mentrestant,poseu les panses en remull
amb el conyac o el rom. Barregeu la mantega
amb el sucre en un bol i,quan us quedi un pasta
blanca,afegiu-hi els ous ,prèviament batuts
d’un en un.
Afegiu-hi les panses juntament amb el conyac
,i la farina. Barregeu la pasta duran una bona estona.
Ha de quedar amb una textura homogènia ni gaire
espessa ni gaire liquida.
Escalfa el forn a 180g. Mentrestant ,poseu una silk-pad (paper per anar al forn)
Sobre una plata d’anar al forn i dipositeu-hi a sobre de la massa
De les galetes amb una cullera de postres,separades entre elles.
Poseu les galetes a coure a la part superior del forn a 180g.
Durant 20 o 30minuts.Quan estiguin daurades,retirar-les i deixeu-les
Refredar abans de servir-les.

Daniel Granados

De 2015-03-05

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *