(Per a sis persones)
INGREDIENTS:
5OO grams de fideus
grams de costella de porc
1 ceba gran trinxada
3 tomàquets trinxats o mig pot
1 litre de brou de pollastre
Sal
Pebre
Oli
ELABORACIÓ:
Primer de tot engeguin l’oli a la cassola a escalfar i fiquen la costella de porc perquè es dori una mica,abans l’hem salpebrat. Trèiem la costella i l’apartem. Afegim la ceba fins que es queda ben rossa un cop estigui rossa posem els tomàquets a la cassola durant 5 min. A foc suau. Després posem de nou la costella amb una mica de brou durant 10 min. A foc lent. Ara és l’hora de ficar els fideus i els remenem fins que agafin tots els sabors dels ingredients. Afegim el brou i cobrint tot i pugem el foc fins que comenci a bullir al brou i en 15 min. els fideus estaran tendres i apunt per menjar.
Si fiques un parell de “bitxos” (una espècie que pica molt) a l’oli quedaran uns fideus picants però boníssims.
Òscar Cañizares
De 2015-03-05 |
Té molt bona pinta ja ho probaré de fer.
😉
Quina bona pinta!!! Ja ho probare de fer.
Mmmmmmm fa molt bona pinta
Òscar, el teu plat fa molt bona pinta, m’ agraderia probar – lo algun dia. mmmmmm… que bo 🙂
I el teu plat està molt ben fet 😉