PASTA CARBONARA (Xavier Gràcia)

INGREDIENTS

-2 barquetes de pasta fresca (1kg)
-250 grams de bacon
-un ou
-60 grams de parmesà ratllat
-un pot de crema de llet
-sal
-pebre
-oli
-orenga

UTENSILIS
-un batedor manual
-un separador de clares i rovells

PREPARACIÓ:
Omple la meitat d’una olla amb aigua i posa-la a bullir. Quan bulli, aboca-hi tota la pasta. Bull-la el temps que indiqui la barqueta (el recipient de la pasta). Mentre bull comença a prepar la salsa: en un bol posa-hi la crema de llet, la meitat del formatge, un grapadet de orenga i sal i pebre al teu gust. Separa la clara del rovell de l’ou i al bol posa-hi el rovell. Cal batre-ho a la batedora fins que quedi tot ben remenat.

Talla el bacó a trossets petits i fregeix-los en una paella untada amb oli. Quan estigui ben enrossit hi poses la pasta que has bullit després d’haver-la escorregut i la salsa. Escampa-hi per sobre l’altra meitat del formatge.

Posa-ho en plats.

BON PROFIT!

De Receptes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *