MACEDÒNIA DE GELAT (Clàudia Oliveres)

INGREDIENTS: Per a 4 persones
¼ de meló
1 poma
1 pera
4 maduixes
2 préssecs
1/8 de síndria
10 grans de raïms
1/4 de pinya
1 kiwi
2 taronges

PREPARACIÓ:
Peleu el meló,traieu-ne les llavors i en feu trossos.Ho deixem separat en un plat. Seguidament,feu el mateix amb la síndria.
Després peleu els préssecs i traieu-ne els pinyols , peleu la pinya, la poma, la pera i el kiwi i en feu trossos, deixant la fruita separada en un plat. Tot seguit , renteu i talleu les maduixes i el raïm, els peleu i en traieu els grans. Finalment , feu el suc de les dues taronges.
Agafeu un  tipus de fruita qualsevol i la poseu a la liquadora i quan estigui ben triturat ho poseu en una glaçonera.
Aixi ho fareu amb les altres fruites. Un cop posades totes les fruites a la glaçonera ho poseu al congelador durant 4 o 5 hores que quedi ben congelat. Després repartireu un glaçó de cada fruita en un got.

BON PROFIT!

De Receptes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *