LLACETS DE FORMATGE I BACÓ (Pau Mateo)

INGREDIENTS:
350  g.  de  pasta  (espirals  de  colors).
2 l.  d´aigua.
400  g.  de  bacó  trossejats.
260 ml.  de  nata  per  cuinar.
70g  de  formatge  blau.
Oli
Sal
PREPARACIÓ:
1-Posa  a  bullir  l’aigua.
2-Quan  l’ aigua  bullir,  posa-hi  sal, oli  i  els  llacets  i  deixa  a  bullir  de  15  a  20  minuts.
3-En  una  paella  fregeix  el  bacó.
4-En  un  cassó  posa  la  nata  liquida  i  el  formatge  blau,  quan  comenci  a  bullir  retira  el  foc.
5-Quan  els  llacets  bullin  retira-ho  del  foc.
6-En  una  cassola  s´hi  posa  els  llacets, la  crema(que  s´ha  fet  amb  la  nata  líquida  el  formatge  i  el  bacó)
7-Es  remena  tot,  que  quedi  ben  barrejat  i  apunt  per  menjar.
8- Posa-ho en plats i…

BON PROFIT!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *