Ingredients per a 4 persones:
300 g de fideus
100 g de ceba
3 carxofes
1 gra d’all
200 g de tomàquet
2 l de brou de carn
200 g de costelles trossejades
200 g de salsitxes
2 cullerades d’oli d’oliva
Sal i pebre
PREPARACIÓ:
Torra els fideus al forn remenant de tant en tant fins que quedin ben torrats.
Renta les carxofes treu les fulles dures i talla-les a daus. Pela la ceba i talla-la. També has de pelar l’all i picar-lo,renta els tomaquets.
Escalfa el brou.
Posa oli i afegeix-hi les costelles trossejades i les salsitxes. Ho has de sofregir tot durant 10 minuts. Afegeix la ceba, les carxofes i l’all.
Posa-hi pebre i fes-ho coure 10 minuts més. Ara posa-hi el tomàquet. Afegeix el brou i els fideus. Que bulli 10 minuts I ja ho pots servir.
BON PROFIT!