INGREDIENTS:
Per a 4 persones.
10 cullerades d’arròs,
Una dent d’ all,
Mitja ceba,
Tomàquet triturat ,
Sípia,
1 botifarra a trossos,
Sal,
Julivert,
I pebrot.
ESTRIS :
Una cullera de fusta,
Una paleta de fusta,
Una cullera de sopa i
Una cassola.
PREPARACIÓ:
Talla la dent d’ all i la mitja ceba a trossos Després avoca-ho a la cassola. Talla el pebrot i la sípia i avoca-ho a la cassola juntament amb les cloïsses i les gambes pelades. Després de passar 2 minuts fent-se, tira-hi 10 cullerades d’ arròs amb una cullera de sopa. Quan han passat 5 minuts tira-hi el tomàquet triturat a l’arròs, i deixa que faci el ”xup xup”. Després avoca-hi la sal i el julivert. Deixa’l refredar i ja està!!!
Temps: 40 minuts.
![]() |
De Receptes |
mmmm que bo que és l’arròs caldós. tasteu-lo!