Últim dia a Soyaux

Escrivint aquestes línies ens podem imaginar els nostres alumnes amb les respectives famílies, alguns desitjant que l’estada no s’acabi mai i d’altres esperant que demà arribi aviat per tornar a casa. Sigui el que sigui, estem segures que aquesta experiència ha estat molt enriquidora per tots ells.
Avui hem tornat a tenir un matí de classes a l’institut i després de dinar hem sortit cap a Jarnac per visitar la destil.leria de conyac COURVOISIER, coneguda per ser la beguda preferida de Napoleó.
A la tornada ens esperava una festa de comiat a l’institut amb membres del claustre de professors i les famílies. Allà, ens hem intercanviat els últims regals. Després d’un pica-pica, els nostres nois i noies han marxat per passar l’últim vespre amb els seus companys d’intercanvi. Ja hem pogut veure alguna llagrimeta!
Demà sortirem a les 7:15 de Soyaux perquè ens espera un viatge molt llarg de tornada i, si tot va bé, l’última visita: Carcassone.
À demain!

imageimageimage image

Quant a CARME MASDEVALL PAGES

Born in 1977 in Banyoles (Spain). Studied in Universitat Autònoma de Barcelona (Spain). Teacher of English in Secondary Schools since 2005.
Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *