Xerrada-Taller “Implicaciones educativas de la inteligencia emocional en el área de Música”

El passat divendres 22 de febrer de 2013, de 11,30h a 13,30h, al CRE ONCE Barcelona i dins de les activitats formatives adreçades al professorat d’escoles de música que col•laboren en el projecte “Música a les mans”, es va realitzar la xerrada-taller: “Implicaciones educativas de la inteligencia emocional en el área de Música”, impartida per Francisco Balsera, Doctor en Filosofia i Ciències de l’Educació, i professor Superior de piano del Conservatori de Saragossa.

Durant l’activitat, que va tractar de la importància de l’Educació musical en el desenvolupament de la intel•ligència emocional, es va fer un “Taller de personalitat” i un altre sobre intel•ligències múltiples.

Podeu trobar més informació a la web del professor. http://fbalsera.wix.com/fbg