Estrena de la pel·lícula “El camí dels somnis”

Dues antigues alumnes del CRE ONCE són les protagonistes de la pel·lícula “El camí dels somnis”. Aquest és un documental del director català Joan Solé que narra la història d’Alba de Toro i Núria Faure noies que, amb problemes de visió des del seu naixement, han aconseguit portar una vida plena gràcies a la seva energia, el seu coratge i el seu esperit de superació.

El projecte compta amb el suport de l’ONCE, la Fundació Vicenç Ferrer i la Fundació Jesús Serra (Grup Catalana d’Occident). Televisió de Catalunya (TV3) ha adquirit els drets d’antena de la pel·lícula.

 En aquest enllaç podeu trobar més informació i veure les nostres antigues alumnes.  http://www.camisomnis.cat/

Laura, Núria i el Sr. Vicenç Ferrer a lIndia

Laura, Núria i el Sr. Vicenç Ferrer a l'India