Xerrada + Show Cooking

Benvolgudes famílies,

Com cada any, el Col·legi Cor de Maria participa al pla de promoció del consum de fruites i llet a les escoles, iniciativa de la Unió Europea amb l’acció conjunta dels departaments d’Agricultura, Salut i Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

Aquest pla consisteix en la distribució gratuïta de fruita i hortalisses fresques als escolars de segon cicle d’educació infantil i de primària (infants de 3 a 12 anys), amb l’objectiu de promoure’n el consum com una alternativa excel·lent al consum d’altres aliments amb menys qualitat nutricional.

Dins aquesta iniciativa, us convidem al taller sobre alimentació saludable i un show cooking en directe que farà una dietista-nutricionista de l’equip Vet aquí un àpat.

Aquesta activitat va dirigida a les famílies i professorat , amb l’objectiu que conegueu els beneficis i importància d’aquests aliments per mantenir una dieta saludable i variada tot l’any, i descobrir noves formes d’aconseguir-ho.

Dia: dimarts 4/12/2018

Hora: 20:00 h

Espai: menjador de l’escola.

Agrairem confirmeu la vostra assistència al correu cordemaria@cordemarialabisbal.cat o al telèfon de l’escola 972 640 162.

Col·legi Cor de Maria

Aquest article ha estat publicat en Actualitat. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *