AUXILIAR DE CONVERSA CURS 18-19. BUSQUEM FAMÍLIES ACOLLIDORES!

Benvolgudes famílies,

Un any més, i gràcies a les vostres aportacions i el suport de l’AMPA, us volem demanar la vostra col·laboració per millorar en l’aprenentatge de la llengua anglesa amb la participació en el Programa d’Auxiliars de Conversa a l’escola.

Enguany, i per primer cop, disposarem de l’Auxiliar de Conversa al llarg de tot el curs escolar 2018-2019. Gaudir de l’Auxiliar de Conversa, amb l’anglès com a primera llengua, és una molt bona manera de reforçar l’expressió oral en grups reduïts i un magnífic punt de suport per al professorat d’anglès, que és qui coordina i supervisa les tasques de l’auxiliar.

Per tal de fer possible aquest projecte, és necessària la col·laboració de les famílies, donat que el programa d’Auxiliar de Conversa es basa en l’allotjament dels Auxiliars de Conversa en famílies de l’escola.  Aquest allotjament és totalment altruista i la família acollidora a canvi té una persona de parla anglesa vivint a casa.

Així doncs, necessitem famílies per al curs 2018-2019 que estiguin disposades a acollir durant un trimestre o més un/a Auxiliar de Conversa. Els Auxiliars de Conversa representen un recurs importantíssim i molt eficaç per a la millora de l’ensenyament i l’aprenentatge de l’anglès a l’escola dels vostres fills. La vostra decisió d’acollir un Auxiliar és una gran ajuda, i pot ser una magnífica oportunitat per a la vostra família per practicar i millorar la llengua anglesa.

Si hi esteu interessats o bé voleu més informació, feu-nos-ho saber, abans del 15 de juny, enviant un correu electrònic  a l’escola (b7000421@xtec.cat), trucant (972 640 162) o directament a secretaria dins l’horari escolar.

Moltes gràcies per la vostra atenció,

Equip Directiu

Aquest article ha estat publicat en Actualitat. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *