Tertúlies a l’escola. Vine a parlar en català

Benvolgudes famílies,

Des de les àrees d’Acció Social i Ciutadania i la d’Ensenyament de l’Ajuntament de la Bisbal, juntament amb el Consorci per la Normalització Lingüística, s’inicia, aquest proper dimarts, una activitat a totes les  escoles del municipi que porta per títol: Tertúlies a l’escola. Vine a parlar en català.

Aquesta activitat va destinada als pares i mares de l’escola que no utilitzen el català o el castellà com a llengua vehicular i té com objectiu millorar la comunicació amb l’escola i conèixer de primera mà el funcionament diari.

Si algú hi està interessat pot demanar més informació a secretaria en l’horari habitual de 9 a 13h i de 15 a 17h.

Salutacions,

Equip Directiu

Aquest article ha estat publicat en Actualitat. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *