Busquem famílies acollidores per Auxiliar de Conversa

Benvolgudes famílies,

Un curs més, incorporarem des del gener fins al juny, un auxiliar de conversa. Aquest fet és possible gràcies a la col·laboració econòmica de l’AMPA i l’escola. A la vegada, és del tot imprescindible el suport desinteressat d’una família acollidora.

És per aquest motiu que la família que mostri interès s’hauria de posar en contacte amb la direcció de l’escola abans del divendres 1 de desembre.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

Albert Vancells i Noguer

Representant de la Titularitat

El vostre paper com a família amfitriona

 -Recollir l’Auxiliar Conversa a l’aeroport. L’escola us confirmarà l’aeroport, el dia i l’hora. Se us facilitarà un identificador perquè pugueu imprimir-lo i portar-lo a l’aeroport. L’Auxiliar Conversa en portarà un d’igual.

-Ajudar a l’Auxiliar Conversa a realitzar el tràmits necessaris per regularitzar la seva estada.

-Un cop obtingui el NIE, ajudar a l’ l’Auxiliar Conversa a obrir un compte bancari.

-Si fos de menester, ajudar a l’Auxiliar Conversa a accedir a l’assistència mèdica de la Seguretat Social a la qual té dret, doncs porta del seu país d’origen la targeta sanitària europea. Els extracomunitaris tenen contractada una mútua privada.

-Fer-se càrrec de l’allotjament i la manutenció de l’Auxiliar Conversa durant el temps acordat amb l’escola, incloent-hi caps de setmana, vacances de Nadal i Setmana Santa, i qualsevol festiu.

-Vetllar pel benestar de l’Auxiliar Conversa, procurant-li una habitació pròpia en bones condicions, on tingui intimitat.

-Facilitar-li el desplaçament casa-escola-casa (el mateix mitjà que vosaltres mateixos utilitzeu).

-Facilitar-li l’accés a un ordinador amb Internet perquè pugui comunicar-se amb la seva família per Skype a diari.

-Proveir tots els àpats (excepte els subministrats a l’escola).

-Durant les vacances de Nadal i Setmana Santa, l’Auxiliar Conversa pot triar entre marxar o romandre a casa vostra. Si feu cap sortida, de vosaltres dependrà convidar-lo a anar amb vosaltres o deixar-lo a casa. Si participa en la vostra sortida, heu d’aclarir amb ell qui assumirà les despeses i el transport. Si es queda a casa sol, ha de tenir menjar.

Aquest article ha estat publicat en Actualitat. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *