Publicat dins de Actualitat | Deixa un comentari

Agraïment de Càritas!

 

Des de Càritas us volem donar les gràcies per la vostra col·laboració amb el projecte de la Campanya de les guardioles solidàries.

Ja tenim fet el recompte, i l’import que s’ha aconseguit amb la campanya  és de 743,24€. Aquesta ajuda contribuïrà a atendre moltes persones a través dels nostres programes i projectes d’acció social.

Us volem donar les gràcies pel vostre esforç i ens agradaria demanar-vos també que traslladeu el nostre agraïment a tots els nens i nenes que hi han col·laborat pintant i decorant les guardioles.

Gràcies, salutacions!

Publicat dins de Actualitat | Deixa un comentari

Publicat dins de Actualitat | Comentaris tancats a

Per poder cobrar la Grossa de Cap d’Any!

Benvolgudes famílies,

Enguany el sorteig de la Grossa de Cap d’Any ha premiat amb una petita quantitat cadascuna de les butlletes que vam fer a l’escola.

Els números premiats han estat el 33239 (0,4€), el 49990 (0,6€) i el 52243 (0,6€). En total, 1,6€ per butlleta, dels 4€ que s’hi jugaven.

Tots els que vulgueu cobrar la quantitat que us correspongui, podreu venir a l’escola demà divendres 11 de gener a les 8:45, 12:45, 14:45 i 16:45h o el dimarts 15 de gener a les 16:45h. Si aquestes hores no podeu, us podeu adreçar a la secretaria de l’escola.

Els premis que no es cobrin, seran adjudicats a la pròpia AMPA, que els invertirem en les activitats que proposem anualment.

Junta de l’AMPA

Publicat dins de Actualitat | Deixa un comentari

Obra Social la Caixa

La Fundació Educativa Cor de Maria, titular de les vuit escoles Cor de Maria des del passat 1 de setembre de 2018 gràcies a la fusió per absorció, va reunir-se el passat dimecres 5 de desembre al Caixa Fòrum, on van realitzar una reunió de treball amb el Gerent i Equip de Gestió de la mateixa Fundació.

A continuació, el director d’Institucions de Catalunya i la Directora d’Institucions de La Caixa,  van fer entrega de diferents aportacions de l’Obra Social a quatre escoles Cor de Maria (Barcelona – Sabastida, Blanes, La Bisbal i Mataró). Aquests diners aniran destinats preferentment, a cobrir les necessitats de l’escola que reverteixin directament en l’alumnat.

Per finalitzar la jornada de treball, La Caixa va convidar als assistents de la Fundació Educativa Cor de Maria a visitar dues de les exposicions més importants del moment al CaixaForum, “Velázquez y el siglo de oro” i “Toulouse-Lautrec i el espirítu de Montmartre”.

Des de la Fundació Educativa Cor de Maria volem agrair a La Caixa les aportacions de l’Obra Social així com obrir-nos les seves portes del CaixaForum.

        

      

Publicat dins de Actualitat | Deixa un comentari

Carter Reial i 21 desembre

Benvolgudes famílies,

De part de l’AMPA us volem informar que demà, dimecres 19, ens visita a l’escola el patge i el carter reial, i els vostres fills i filles (infantil i cicle inicial) podran saludar-lo personalmet i entregar-li la carta, preparada a l’aula, amb els seus millors desitjos.

A més, cada alumne es podrà fer una fotografia amb el patge, la qual podreu passar a recollir el proper divendres 21 de desembre de manera gartuïta pels socis i pel valor d’1€ els no socis.

 D’altra banda, us volem comunicar que el divendres 21 de desembre, i en previsió d’algunes accions reivindicatives, es poden veure afectades algunes vies de comunicació. A l’escola no tenim previst canviar la programació del dia, així que en principi farem entrega de les notes, cantada de nadales i unes representacions al Mundial per l’alumnat d’ESO en relació el Projecte Interdisciplinari. Us recordem que l’horari lectiu és de 9 a 13h i que estarà disponible el servei de menjador, però només fins a les 14h.

 Aprofitem per desitjar-vos uns Bones Festes de Nadal i un bon inici d’any!

 Equip Directiu

Publicat dins de Actualitat | Deixa un comentari

Trobareu més informació a:

Programa de Fruita a les Escoles

Activitats educatives del programa

Publicat dins de Actualitat | Deixa un comentari

Calendari Solidari 2019

Benvolgudes famílies,

Un any més us oferim l’oportunitat de col·laborar amb projectes solidaris a través de la compra del calendari de l’escola.

Els podreu adquirir per 6€ durant la setmana del 10 al 14 de desembre a les 9:00h i a les 15:00h. Trobareu una parada al pati amb els alumnes de 5è de primària.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

Publicat dins de Actualitat | Deixa un comentari

Xerrada + Show Cooking

Benvolgudes famílies,

Com cada any, el Col·legi Cor de Maria participa al pla de promoció del consum de fruites i llet a les escoles, iniciativa de la Unió Europea amb l’acció conjunta dels departaments d’Agricultura, Salut i Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

Aquest pla consisteix en la distribució gratuïta de fruita i hortalisses fresques als escolars de segon cicle d’educació infantil i de primària (infants de 3 a 12 anys), amb l’objectiu de promoure’n el consum com una alternativa excel·lent al consum d’altres aliments amb menys qualitat nutricional.

Dins aquesta iniciativa, us convidem al taller sobre alimentació saludable i un show cooking en directe que farà una dietista-nutricionista de l’equip Vet aquí un àpat.

Aquesta activitat va dirigida a les famílies i professorat , amb l’objectiu que conegueu els beneficis i importància d’aquests aliments per mantenir una dieta saludable i variada tot l’any, i descobrir noves formes d’aconseguir-ho.

Dia: dimarts 4/12/2018

Hora: 20:00 h

Espai: menjador de l’escola.

Agrairem confirmeu la vostra assistència al correu cordemaria@cordemarialabisbal.cat o al telèfon de l’escola 972 640 162.

Col·legi Cor de Maria

Publicat dins de Actualitat | Deixa un comentari

Eleccions representants famílies Consell Escolar

Benvolgudes famílies,

Us volem recordar que demà, dijous 29 de novembre, estan previstes les eleccions dels representants del Consell Escolar.

En la secció de pares i mares dels alumnes s’han presentat dues candidatures, les quals podreu votar durant tot el dia a secretaria. Allà hi trobareu les paperetes i l’urna. Només recordar-vos que heu de marcar els dos candidats i dipositar el vot després d’identificar-vos correctament davant dels membres de la mesa electoral.

Les dues candidatures presentades són les de la LÍDIA SALA FIGUERAS i la d’en DANI VANCELLS PONS.

Moltes gràcies per la vostra participació.

Comissió electoral

Publicat dins de Actualitat | Deixa un comentari

Eleccions per renovar el Consell Escolar

Hola famílies,

Us animem a presentar-vos com a candidats per formar part del Consell Escolar del centre. Us deixem el cartell que us busca…

Publicat dins de Actualitat | Deixa un comentari