77.- Presentació de “””C Ó^Ò perIS)))…

Posa’t les ulleres per a veure, tocar i sentir la vida de la cooperació per la inclusió social i la convivència democràtica
Tu més tres zeros vals per 1000
Zero Tolerància a qualsevol violència
Zero Comprensió a les barreres mentals a la comunicació sense fronteres, a la creativitat sense prejudicis i a la cooperació sense limits
Zero Pressupost per a iniciatives socials dins el nostre entorn. Per a dialogar no cal cap pressupost, sols cal bona actitud

Les nostres frases:

Tal com diu Burke que :“l’equivocació més gran que fem, és la de no fer res, perquè pensem que podem fer poc”, jo afegiria que poc a poc s’arriba lluny i que molts grans de sorra formen una platja
Josefina Masip, cooperant de COOPERIS en la  Sala de Plens de l’Ajuntament de Tarragona Discurs final en el reconeixement del Dia de la Dona Treballadora 2011.

FOTO:

https://picasaweb.google.com/114468378847788442316/08032011#5581849343626083138

COOPERIS LA PRIMERA INICIATIVA DE CATALUNYA
COOPERIS és la primera iniciativa de Catalunya per les cinc raons que també li donen els trets de la nostra identitat:
1.- Història. La seva trajectòria prèvia de més 25 anys: Iniciatives ciutadanes culturals des de desembre de 1976, ara  fa 35 anys. CERADAI XXV aniversari 1986-2011.
2.- Sense barreres econòmiques. El seu pressupost de partida és de ZERO euros. Després col.laborem en altres iniciatives cooperatives per a rebre ajuts d’acord a les finalitats plantejades al voltant de la convivència democràtica i la inclusió social.
3.- La lluita ciutadana justa i legítima contra les barreres mentals i culturals a la creativitat, a la cooperació i a la comunicació oral, radiofònica i digital.
4.- Obert a persones, entitats i recursos, a col.laborar en les iniciatives ciutadanes en el mateix entorn social i cultural territorial de la sensibilització, de l’orientació i dels suports a favor de la inclusió social i de la convivència democràtica activa.
5.- Per la investigació al voltant de tres eines ideades per J.M. Ferran que fomenten l’autodeterminació i l’autonomia dels aprenentatges.

Les dues primeres a nivell bàsic de la ciutadania: El KARPETAL (KRPT) a nivell d’alumnes,  el Full de Ruta en Família (FREF) a nivell de les famílies.

I a nivell d’estudis superiors i de formació permanent del professorat: el Mapa d’Investigació del Desenvolupament Estratègic Docent (M.I.D.E.D.)  . CERADAI-Institut de Catalunya

FOMENTEM:

 – LA COMUNICACIÓ ORAL, RADIOFÒNICA I DIGITAL

– LA CREATIVITAT PERSONAL, EN FAMÍLIA I COL.LECTIVA

– LA COOPERACIÓ INCLUSIVA I GLOBALITZADORA

– LA CONVIVÈNCIA DEMOCRÀTICA ACTIVA

One thought on “77.- Presentació de “””C Ó^Ò perIS)))…

  1. Pingback: COOPERIS . Coordinadora ciutadana per la inclusió social » 8.- Els índexs: el general i l’intern del present bloc “””CÓ^ÒperIS)))… (1)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *