MICROESPAIS P-4

A les classes de P-4 hem començat una nova manera de treballar. Després de pujar del pati les dues classes i els passadissos s’omplen de propostes obertes i engrescadores on els nens i les nenes poden jugar de forma lliure a la vegada que treballen les capacitats d’aprendre a ser i actuar de forma autònoma, d’aprendre a comunicar, d’aprendre a descobrir i tenir iniciativa i aprendre a conviure.

A continuació us deixem una petita mostra d’alguns dels moments on els nostres alumnes de manera autònoma o amb l’acompanyament de les mestres van construint nous ponts d’aprenentatge, consolidant antics conceptes o bé descobrint-ne de nous.
“No hi ha aprenentatges sense plaer” Bernard Aucouturier

 

MICROESPAIS P-4


LES PRIMERES VIVÈNCIES DE P-3

Els nens i nenes de P-3 han començat una nova etapa en les seves vides: Nous companys, nous adults, noves joguines, nous aprenentatges… Això és   viscut per ells de moltes maneres diferents: Uns de seguida es familiaritzen amb el nou ambient, altres mostren tristesa al separar-se de la mare, altres senten curiositat per un llenguatge i maneres de fer diferents, altres ja han anat abans a l’escola bressol, i ara també toca adaptar-se als nous espais, companys i mestres!  pero tots i totes han anat fent el seu camí i han anat aprenent a estimar l’escola i a participar de tot allò que els proposem. Aquí teniu una petita mostra de totes les activitats que hem anat fent aquests primers dies, perquè  us feu una idea de què passa dins de l’aula.


2014-10-24


Hem anat a l’hort de Reina Amàlia

Aquests dies a la classe de les girafes estem treballant les hortalises a partir d’un conte que es titula l’Hort d’en Figaro. Per això aquest dimecres 23 de maig hem anat a visitar un hort. Al carrer Reina Amàlia hi ha l’Hort del Xino, en el que hem pogut veure d’on creixen els tomàquets, com surten els enciams i les cebes, hem olorat espígol, maria lluïsa i altres plantes aromàtiques, també hem vist unes cols com les del conte del Patufet i unes roses molt grans i boniques. Ha estat una visita esplèndida gràcies a tota la gent de l’Hort del Xino que ens han acompanyat i explicat coses de totes aquestes plantes. Per cert… ara veurem com ens creix una tomaquera que ens han regalat del seu planter…. ja us explicarem!!EL JOC PERDUT

Els nens i nenes de la classe dels gegants i de les estrelles vam anar al joc perdut, que són uns jocs que es fan amb nens i nenes d’altres escoles. Vam preparar amb el Josep Lluís les cançons, danses i jocs que hauriem de fer a la trobada i un cop allà, ens ho vam passar molt bé i vam conèixer molts nens i nenes de la nostra edat. Va ser molt divertit! i una experiència inoblidable.


joc perdut 2014


CAVALLS AL PARC DE L’ORENETA

Els nens i nenes de P-5 hem anat a muntar a cavall al parc de l’oreneta. Hem muntat als ponis i després els hem netejat i cuidat. Després els hem anat a veure als estables. Ens ho hem passat molt bé!

cavalls P-5


Els nens i nenes de P-3 hem anat d’excursió a Can Mestres

Mireu que bé que ens ho hem passat a can cadena amb l’hortet i els conillets!

P-3. EXCURSIÓ A CAN MESTRES

 

 EL NENS I NENES DE P-3 HEM FET LA MONA

Aquí teniu les fotos de la mona de P-3. Ha quedat preciosa! i la mar de bona… La voleu tastar?


A P-3 HEM FET LA MONA


L’OBRA DE TEATRE DE SANT JORDI

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-5N0RM_9h-g[/youtube]JA TENIM PADRINS

JA TENIM PADRINS!

6è apadrina P5 amb el COLLAJOCS

P5  estrena el portal de jocs COLLAJOCS.

Els nens i nenes de 6è han programat jocs amb Scratch i els nens i nenes de P5 ens ho hem  passat pipa. LA PRESENTACIÓ DEL CONTE DE SANT JORDI

Aquí teniu la presentació del conte de Sant Jordi que hem fet a educació infantil: