Fem ús de la calculadora

A la classe de matemàtiques ens han ensenyat a fer servir la calculadora.
calculadora
La calculadora és una màquina que serveix per fer operacions i també per a comprovar les que hem fet a la llibreta.
Hem après el significat de totes les tecles: ON, OFF, CE, AC, MC, MR, M-, M+, ., =, i les operacions
Algunes d’aquestes tecles ja les coneixíem però d’altres ens van cridar molt l’atenció i també vam voler saber per a què servien.

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Dibuixem quadriculant el paper

A CS hem acabat el treball que vàrem començar el darrer trimestre del curs passat. Han intervingut moltes assignatures: plàstica, matemàtiques, llengua i Tic.
Els tenim penjats a l’escola i hem rebut molts bons comentaris. El nostre esforç ha tingut com a recompensa les felicitacions de companys i mestres.
Us deixem les fotos aquí perquè en pugueu opinar deixant-nos els vostres comentaris.

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Treballem amb l’àbac

A la classe de matemàtiques hem treballat l’ordre de les unitats amb l’àbac.
L’àbac l’hem utilitzat per saber la posició de les xifres quan escrivim quantitats. Avui hem treballat nombres de tres, quatre i cinc xifres. Ens ha agradat molt tocar-lo i manipular-lo i ens ho hem passat molt bé perquè ho hem fet en grups. Dos alumnes composaven una quantitat i l’altre l’havia de llegir en veu alta. Calia estar molt atents per si no ho feia bé.

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Curs escolar 2014-2015

Publicat dins de General | Deixa un comentari

SEMIFINALS IX CERTAMEN DE LECTURA EN VEU ALTA

Avui tot l’alumnat de CS de la nostra escola s’ha desplaçat a Tarragona  al Centre Cívic de Sant Pere i Sant Pau.

El motiu era la semifinal del IX Certamen de Lectura en veu alta. L’alumna Tina Folqué Múrria de 5è representava l’ escola. També l’han acompanyada els seus pares.

No hem aconseguit passar a la final de Barcelona però la seva participació ha estat excel·lent.

Volem deixar constància de la seva dedicació a la lectura i del gran treball que ha realitzat des de que va saber que seria la que ens representaria en aquest IX Certamen de Lectura.

MOLTES FELICITATS, TINA, SEGUEIX AIXÍ!!

Si ho desitgeu  podeu veure el vídeo de la seva participació.

Publicat dins de General | 11 comentaris

Treballem el text instructiu a partir d’una recepta

Aquí podeu veure el resultat d’una activitat que vam portar a terme el curs passat a la classe de català sobre el text instructiu. En som protagonistes l’alumnat de CM juntament amb les nostres famílies a les quals volem agraïr des d’aquí la seva implicació. Tothom ho va valorar molt positivament.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=p2X-vFjlUCs[/youtube]

Publicat dins de General | 2 comentaris

RELLOTGES DE SOL A BENIFALLET


Sabíeu que al nostre poble tenim un bon grapat de rellotges de sol? Aquí en podeu veure uns quants. Tots han estats construits pel senyor Josep Ballester.

Publicat dins de General | 1 comentari

TREBALL GAUDÍ


Amb motiu de la sortida que a fi de curs faríem a la Sagrada Família, aquest curs vam treballar l’arquitecte Antoni Gaudí a la classe de plàstica. Tots i totes vam posar moltes ganes perquè les nostres obres no tinguessin res a envejar del gran arquitecte. Aquí podeu veure’n els resultats.

Publicat dins de General | Deixa un comentari

ASSAIG POEMA 2011


A la classe de CM vam estudiar el poema “El llaguter” del Sr. Francesc Cots. Cadascú havíem memoritzat una estrofa i la vam recitar a la classe. Vam tenir molta cura amb l’entonació i tothom va posar molt interès.

Publicat dins de General | Deixa un comentari

BON ESTIU I BONES VACANCES!

De nou, ha arribat el final de curs. Després de l’esforç arriba el temps de les merescudes vacances, d’aprofitar aquesta calor tan forta que els darrers dies no ens deixava treballar. Ara és el temps de divertir-se, jugar, anar a la platja i a la piscina, a passejar sense presses, és el temps de prendre el sol (amb molta moderació i protecció solar), d’anar a dormir sense por de l’endemà arribar tard a l’escola, de disfrutar de la família, de llegir un bon llibre, de dibuixar, de fer esport, de no oblidar-se de repassar una miqueta les taules de multiplicar, de fer algunes divisions i algun problema, i…agafar forces per començar de nou al setembre.
Esperem que disfruteu molt i que carregueu les piles pel curs vinent.
BONES VACANCES !!
Fins el mes de setembre.

Publicat dins de General | 9 comentaris