Sortida al Parc Güell

Els nens i nenes d’ Educació infantil 3, 4 i 5 anys hem anat d’excursió al Parc Güell de Barcelona, com a cloenda de tot el treball que hem estat fent de l’arquitecte Antoni Gaudi. Ens ha acompanyat la senyoreta Núria. Ens ha fet molta il·lusió que també ens acompanyes la senyoreta Sara, doncs al seu costat hem après molt d’en Gaudí.  Hem vist tot alló que hem treballat amb fotos, contes i altres treballs.

Ha sigut un dia preciós i un record inolvidable !!!              dibuix de Sara Digón Llop


Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Sortida al Parc Güell

  1. Yolanda diu:

    una vegada mes…trillons de agraiments pel que fet amb ells neus, i et torno a repetir que a mi en faria un gran plaer que anesis amb ells a 1 la veritat petons i descansa que be t’ho has guanyat!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *