Últim dia, trobada de germanor!!!

Aquest mati estavem molt nerviosos, avui venen els nens i nenes de parvulari a passar el dia amb nosaltres, també els nostres companys que no varen venir de colònies. Hem començat el dia amb un bon esmorzar : pa amb embotit, cereals, nocilla, llet i nesquik.

Mentre els esperavem hem recollit les habitacions i ho hem deixat tot net i endreçat.

Cap a les 10,30h ha arribat l’autocar i hem fet una Gyncama de les tradicions catalanes. Hem fet grups de nens i nenes repartits de manera que hi havia nens de tots els cursos, així els grans ajudaven als petits. S’ho han passat molt bé!!!

Hem dinat tots plegats macarrons, carn arrebossada i un gelat. Un moment de descans, foto de grup al claustre i…cap a casa!!!

Ha sigut un dia ple d’emocions, i camí cap a Pineda, ens hem adormit ! Sssssssssssss!!!

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a Últim dia, trobada de germanor!!!

  1. Yolanda diu:

    no hi han paraules per poder dir GRACIES per permetren’s veure als nostres petits per aquet forat magit, tan sols per la feina que porta fer’ho milions de gracies, per cuidar d’ells amb tanta estima tambe gracies, han estat tres dies plens de magia i felicitat per ells heu deixat un pedestal ben alt, fins i tot a l’arribada felicitats a tot l’equip i en especial a tu neus pel detall de fins i tot posar un video moltes gracies de veritat.

  2. RAQUEL diu:

    Bueno con las palabras de Yolanda quedan pocas cosas que añadir. Enorabuena ha sido todo un exito .

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *