Has visitat l’Escola ? I la Classe? deixa un comentari…

Aquesta setmana ha estat molt dura amb els preparatius de la festa…Hem recollit tot el nostre treball i els hem exposat a les parets de les classes..

Tots els treballs estan molt ben fets. Els títols de cada apartat que anava a cada paret els hem decorat molt bé. Hi ha gent que s’ha quedat a l’escola ajudant perquè estigui tot més o menys preparat. Els mestres ens ajuden a fer-ho, quan acabem feines o no tenim res a fer, el Patrici ens dona feines, com mandales, i sobretot feina a penjar moltes coses per les parets

Tots hem col·laborat a preparar l’escola i guarnir-la perquè faci bona vista. Aquest diumenge vindran tots els familiars i amics a visitar l´escola i volem que quedin molt parats amb el nostre treball, per això  hem treballat molt.

Aquest diumenge 22/4/2012  podreu gaudir de tot el nostre treball, podeu venir a la nostra festa de portes obertes de Sant Jordi a Esparreguera a partir de les 12:00 del migdia, la entrada és lliure, pot venir tothom que hi vulgui.

Tothom de l´escola hem treballat molt per aconseguir que quedi al vostre gust, i que gaudiu molt d´aquesta visita. Animeu-vos a venir, us hi esperem!

ESPEREM QUE LA FESTA I TOTS ELS TEBALLS SIGUIN UN ÈXIT.!

FELIÇ SANT JORDI A TOTS I A TOTES!

Avui el Bloc de la Classe del Bruixot servirà de llibre de visites. Us demanem que deixeu un comentari sobre què us ha semblat la Classe, les classes i l’Escola treballant aquest tema “entre la Terra i la Taula”. Moltes gràcies.

24 thoughts on “Has visitat l’Escola ? I la Classe? deixa un comentari…

 1. Cristina

  Ja que jo també soc alumne de l’escola, haig de dir que el treball dels nens de 5 esta molt bé relaitzat, i a quedat molt bonica tant esteticament com literalment, cal felicitar-los per la seva feina, que seguiexin així i podran arribar a l’ESO amb molt bones ideas, i un gran futur. Bon any i que segui aixi clase dels BRUIXOTS!!! 🙂

 2. Gerard, Nina, David i Marta

  Hola, el projecte “Entre la terra i la taula” ens ha agradat molt i està molt bé.
  Per això hos volem felicitar a tots.

 3. Marc.c,Eduard i Joan

  Hola Bruixots!!!
  La presentació de la classe esta molt ben feta, els nostres pares els hi han agradat molt tota la festa, felicitats per tot!!!!!

  Marc.c Eduard i Joan

 4. Míriam Asturias

  Hola amics i amigues!

  Us vaig dir que vindria a visitar-vos i ho he fet. El vostre projecte “Entre la terra i la taula” m’ha fascinat! Espero que continueu endavant amb aquesta empenta, de ben segur que així aconseguireu molts èxits! Felicitats!!

  Una abraçada a tots els alumnes i professors.

  Salut i àpats!

  Míriam Asturias

 5. Alma

  Felicitats! Estic maravellada amb aquest projecte que ens ha fet gaudir tant a casa i a l´escola:
  Continueu amb aquesta creativitat i ganes de treballar que us portarà allà on vulgueu anar.
  Alma.

 6. Pau Centelles

  Hola!
  M’agradat molt la vostra classe, sobretot el moral de cada dia un menjar, crec que deu costar enganxar una foto de cada dia de l’any, seguiu així.

  Pau

 7. Família Pérez- Perarnau

  Moltes gràcies per mostrar aquests treballs tan bonics. Ens dóna exemple el vostre esforç per a seguir la tasca a casa i ens fa buscar la riquesa del coneixement com a creixement de les nostres vides.
  Contineu endavant així ! Records

 8. Antònia Gelabert

  Com àvia del Xavier us felicito i continueu treballant.
  No us desanimeu mai.
  Salutacions.

 9. Paula, Pau i Montse

  Molta feina i ben feta .
  Ens meravella com aneu lligant les idees, unes porten a les altres i el menjar ens porta a les olors, els sabors i els semtiments … Fantàstic nois/noies. Molt bé mestres

 10. DAVID

  Jose Maria i Iolanda
  Sabiem que trobariem una classe fantàstica però sempre ens sorpreneu gratament.
  Sou el clar exemple de que la realitat sempre supera la ficció.
  Continueu així i arribareu allà on voldreu.

  Gràcies a tots els nois i mestres !!!!

 11. Blanca

  Hola Bruixots i Bruixotes! 🙂 Ens va quedar molt bonic, per sobretot colorit! 😀
  (r) Vam fer un gran esforç. A mi s´hem van adormir les mans de tant pntar murals, pero va valer la pena perquè la gent va poder arribar il.lusionada, perquè haviem dit que tot estaria exposat, i molt ben decorat i aixi va ser, espero que creieu com jo i que us sentiu molt saisfets i satisfetes d´aquest treball! Fins avui al mati 27/4/11 7:51
  Blaaaanca! <3

 12. Judit B. mare Anna J.

  Estic molt orgullosa de la vostra feina, el resultat ha estat excel•lent.
  M’ha agradat molt comprovar com l’aportació feta per cadascú de vosaltres, compartit, pugui formar part d’un col•lectiu amb tants bons resultats. Penso que és molt important treballar en equip, i alhora molt difícil.
  Us haig de dir que estic aprenent molt de com feu les coses, de com sentiu el dia a dia, de com us escolteu, de com compartiu….
  Estic molt agraïda de que les meves filles i fill hagin tingut l’oportunitat de formar part d’aquesta escola i que els seus principis i valors puguin ser compartits amb vosaltres.
  GRÀCIES.

 13. Himani

  Hey!!! Are you facing a problems in dart of bluetooth when you open your window 10 in system.It is commonly displayed by the users that’s why you need a tute who set right the issues.

 14. Do My Essay

  Upbeat to visit your blog, I foresee even more extraordinary articles and I think we all in all get a kick out of the opportunity to thank such an expansive number of good articles, blog to bestow to us.

 15. Assignment help online

  Students have many types of problem related to college assignment. So we have well educated expert for writing assignment. If you have any problem in writing assignment . then Don’t worry because we provide best online assignment help and free plagiarism assignment.

 16. Essay Writers

  Given the importance of the risks derived from climate change and the limited impact on the problem from formal education, the R.E.S.CLIMA project has defended the need to adopt a “climate emergency curriculum” that turns this serious threat into a central element of the pedagogical activity in all educational levels and, in a very special way, in Secondary Education.

 17. affordable essay writing services

  the new york is a highly successful school for Africa partnership entered in the second phase and today with the memorandum of understanding signed by it’s three main partnership. the Nelson Mandela Foundation and the Hamburg society for the promotion of democracy and international law.

 18. assignment help Melbourne

  The teams of professional assignment makers at Australiaassignmenthelp.com are working to give the best Assignment help service online for all the high school, University students. We provide assignment help Melbourne. Hire Now!

 19. Assignment writer

  students assignment help offer the world’s best assignment writer for the students who need help in their assignment writing. Hire the experts now on students assignment help.

 20. cheap essay writing

  We are number one in task assignment help in UAE cities, Dubai Abu Dhabi, Sharjah, Ajman, etc. We offer the best cheap essay writing services on the web and scholarly composition administration. Our writers hard working and give the best essay writing services in the UAE.

 21. shazam altadefinizione

  Honestly, there are a number of different ways. Just one of those ways involves employment. When applying for a job, you will have to supply your prospective employer with information about yourself.

 22. HelpAcads

  As students face many types of problems when they study in colleges while solving their assignments, we have made a very simple homework solving website which is helpacads.com.

 23. Assignment

  Often students of Ireland are confused in Hospitality assignment and they any assignment helper who complete their on time so, our Assignment experts are available and students can take assignment help from us anytime at very affordable price.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *