Arriba la collita…!

Després de mesos de treball, el passat divendres vam collir allò que havíem sembrat fa dies i dies. Amb molt de goig vam portar els nostres treballs a l’equip de compaginacio del llibre de Sant Jordi d’enguany. Els nostres treballs estaven acabats per a integrar-se en el conjunt de treballs realitzats entorn del projecte “…De la Terra a la Taula…”. Hem treballat l’escriptura literària amb els textos del “Si jo fos..” i els “Microrelats” homenatge a Pere Calders i a Carme Ruscalleda .

Hem entès la importància de l’oli d’oliva a Esparreguera i la seva tradició encara no perduda del tot.

També hem elaborat un treball de calendari sobre els productes de proximitat i de temporada i els fets tradicionals relacionats amb el menjar.

Així doncs estigueu ben preparats per a llegir i veure la collita feta amb molta il·lusió, feina en equip i amb ganes d’aprendre.

4 thoughts on “Arriba la collita…!

 1. maria

  Segur que tota la feina que heu estat preparant serà molt interesant.Quines ganes de veure els vostres treballs i els de la resta de l’escola!

 2. judith

  hola em penso que em fet un traball molt maco i crec que cap escola ho pot supara anims

  a
  d
  e
  u
  judith

 3. Blanca

  Hola! 😀
  Tots els els treballs estan molt be tant els nostres com el dels altres, pero ens han sortit be perquè hem treballat en grup i hem sapigut pendre decisions tots junts ja que aixo es molt dificil i mes per a nosaltres que la n ostra classe esta revolucionada jajajajaja.
  Pero ens ha quedat molt be. 😀

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *