Casals d’estiu 2013. L’aigua…


Com cada any es faran a l’Escola els casals d’estiu amb el títol…”…L’aigua…”…teatre, jocs, samarretes, piscina, cançons, tallers, acampada a l’escola…Els CASALS de l’Escola estan oberts a les nenes i els nens des de la classe dels Cargols fins als Vampirs.
La reunió informativa serà el proper dimarts 28 de maig a les 17:15 a la Classe dels Cargols de l’edifici d’Educació Infantil.

3 thoughts on “Casals d’estiu 2013. L’aigua…

  1. Assignment help online

    Struggle to attempt the academic assignments is real for the students. However, there is a solution to every problem. You could find the solution for your coursework with our assignment writing service and can get a well-written assignment from us.

  2. help windows 10

    Many web users have to install the latest version of windows this is the best working so have to access microsoft windows 10 support that the best process for guide lined to operate the system thanks

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *