Conferència sobre el F.C. Barcelona

Els nostres companys Gerard i Arnau ens han fet una interessant conferència sobre el F.C. Barcelona. Ells han repassat una mica la història d’aquest Club i ens han mostrat uns vídeos sobre allò que és bon futbol i allò que és mal futbol. Ens ha quedat claríssim. La ronda de preguntes també ens ha aclarit què és allò que hem après del Barça d’en Guardiola. Durant tot el curs hi hem fet moltes referències. Moltes gràcies a tots dos.

5 thoughts on “Conferència sobre el F.C. Barcelona

 1. David

  Li podríeu fer arribar la conferència al Tito Vilanova. Segur que li aclareu algun concepte.

  Felicitats.

 2. Arnau.A

  David tens tota la rao del mon.Ara semble que siguis mes del Barcaaaaa.
  🙂

 3. Abc assignment help

  ABC Assignment Help comes with a team of renowned assignment writers, proofreaders and editors to assist students in achieving high scores in all the semesters. With a decade of experience, we have emerged as the most trusted brand in online assignment help providing 100% genuine writing and editing services.

 4. windows 10 sync

  I don’t know how to use Microsoft edge browser in windows 10 so am getting help with this Homepage address and inviting my other friends here to learn for free.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *