Conferència sobre Internet

El passat divendres, els nostres companys Bernat , Sasha i l’Eduard  ens van fer una conferència sobre Internet. Va ser molt interessant ja que vam poder comprovar que des de 1956 l’evolució d’aquest recurs informàtic no ha fet més que evolucionar i créixer. De fet els conferenciants ens van demostrar que s’ha fet imprescindible.Moltes gràcies i felicitats.

2 thoughts on “Conferència sobre Internet

 1. Mercè

  Hola, us felicito per aquesta conferència tant interessant!!
  El tema d’Internet em sembla molt apropiat per a la vostra edat. Fins ara, els pares i les mares us hem ajudat quan heu volgut entrar a Internet per a fer deures o jugar, però ara ja comenceu a tenir més autonomia i és imprescindible que estigueu ben informat per a poder (com ha dit en Patrici) ben protegits.
  El que heu explicat de la distribució de les lletres del teclat, jo no ho sabia i moltes vegades m’ho havia preguntat. Internet m’ha donat la resposta. Així doncs, us animo a utilitzar Internet per trobar les respostes de tot allò que us interessi, perquè la curiositat és una eina que ens ajuda a aprendre.

  Adéu Bruixots i Bruixotes.

  Mercè

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *