Conferència sobre “l’escalada”

L’Arnau Al. ens va fer una interessant conferència sobre l’esport de l’escalada. Va portar a classe molts dels materials que es fan servir per a fer aquest esport. Al final del seu treball vam comentar a classe la importància d’aquesta activitat per al nostre país ja que sempre havia estat símbol de superació i esforç just. Al final de la conferència vam visualitzar dos vídeos d’escalada. El primer era al Parc Natural d’Estats Units de Yosemite el segon era una escalada en gel al circ de Gavarnie.

2 thoughts on “Conferència sobre “l’escalada”

  1. ANNA VALENCIA

    Hola a tots! m’ha interessat molt la conferencia perquè aquest any en volia fer i no m’anava bé l’horari. A veure si l’any que ve puc fer escalada.

    ADEUUUU

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *