Premi al Certamen Literari Sant Jordi 2012

El passat divendres vam assistir amb molta il·lusió al lliurament dels premis del Certament Literari Infantil i Juvenil Sant Jordi 2012. Tots vam estar molt contents quan vam saber que no només érem finalistes sinó que havíem guanyat el premi. Moltes gràcies a tots i totes.

6 thoughts on “Premi al Certamen Literari Sant Jordi 2012

 1. pilar

  Hola bruixots/otes i Patrici. Moltes felicitats per la feina feta que us ha fet mereixedors d’aquest premi. Que us serveixi per agafar molt gust a l’escriptura i la lectura que pot ser appassionant!!!! Una abraçada a tots.
  Pilar, avia de l’Anna.

 2. Eva

  Moltes FELICITATS Bruixots/otes!

  Aquest premi tan merescut és el reflex de la bona feina que feu dia a dia a classe. Ànims per continuar treballant així de bé i per anar creixent amb aquestes ganes!

  EVA

 3. Paula Gómez

  MOLTISSIMES FELICITATSSSS!
  Felicitats a tots, ja que ens em esforçat molt per fer els nostres microrelats, que han quedat molt molt bé!!!
  Espero que disfrutem del nostre premi.
  També vull dir felicitats als de 3 d’ESO per haber guanyat un premi com nosaltres.

  Adéu!!

 4. Guillem Gaset

  Moltes felicitats a tots i a totes i també em dono les gràcies a mi ja que sóc de la classe va ser molt interessant l’entrega i quan van dir la categoria, hi havien dos guanyadors en aquella categoria era l’escola Estel i nosaltres, ens vam adonar perquè van llegir el microrrelat del Marc Carcasona i ens va donar una alegria impressionant gràcies a la classe del Bruixot hem guanyat un altre premi.

  Guillem Gaset

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *