Category Archives: Conferències

Emili Teixidor

Des  de l’Escola  hem enviat el nostre condol per la pèrdua de l’ escriptor Emili Teixidor. El seu llegat, les seves paraules , els seus llibres reviuran per sempre entre els nens i nenes de la nostra Escola. Tenim un record molt viu de la  visita que ens va fer el curs passat.

Conferència sobre Suïssa

El nostre company Guillem ens ha fet una conferència sobre Suïssa. Ell s’havia preparat molt bé allò que volia explicar amb imatges pròpies. El diàleg final ha estat molt interessant ja que a part de les felicitacions hem parlat sobre la millor manera de viatjar, estant molt pendents dels llocs on anem. Suïssa és un exemple per a nosaltres ja que ens mostra com un país pot ser neutral davant dels conflictes, net, polit i respectuós amb les normes. Moltes gràcies Guillem.

Conferència sobre “Les set meravelles del món”

La nostra companya Laura ens ha fet una conferència sobre les “Set meravelles del món”. Ella portava molt ben preparada la conferència i ens ha possibilitat amb l’ajut d’un mapa anar situant les informacions arreu del món. La conferència, molt ben plantejada per la Laura, ens ha fet pensar en les coses ben fetes que perduren al llarg del temps. Moltes felicitats Laura.

Conferència sobre “El riu Llobregat”

Els nostres companys Xavier i Albert ens han fet una molt interessant conferència sobre el riu Llobregat. Ells es van proposar treballar a fons el tema per a poder-nos explicar la importància d’aquest riu tant proper però a la vegada tant desconegut. Moltes felicitats per la vostra feina.

Conferència sobre “Les Cases de colònies”


En Marc M i en Roger ens han fet una conferència sobre “Les cases de colònies”. A la conversa final ha sorgit la idea de com podem gaudir de les coses senzilles que abans eren tradicionals. Tots haurem de tornar-les a recuperar tenint en compte la realitat econòmica que vivim.

Conferència sobre els cotxes

Els nostres companys Pau  i Asier ens van presentar una conferència sobre els cotxes. Van  mostrar-nos l’evolució d’aquest vehicle i els possibles models de futur. Va ser molt interessant poder veure el procés de producció que a Martorell fan amb l’Audi Q3. Moltes gràcies i també moltes felicitats.
Enllaç amb el vídeo del cotxe volador.

Conferència sobre Internet

El passat divendres, els nostres companys Bernat , Sasha i l’Eduard  ens van fer una conferència sobre Internet. Va ser molt interessant ja que vam poder comprovar que des de 1956 l’evolució d’aquest recurs informàtic no ha fet més que evolucionar i créixer. De fet els conferenciants ens van demostrar que s’ha fet imprescindible.Moltes gràcies i felicitats.

Conferència sobre “L’hormona del creixement”

L’Anna V. va fer una impressionant conferència sobre l’hormona del creixement. Ella portava molt ben preparada la informació per tal que tota la classe conegués aquesta hormona i els tractaments que es fan per tal de possibilitar que molts nois noies puguin créixer. Va ser una sessió molt emocionant ja que el vídeo final que havia preparat ens va fer veure a l’Anna el molt valenta que és i com en sap de sortir-se’n amb optimisme de tot allò que per a altres persones seria un problema. Moltes gràcies Anna.