Category Archives: Sortides

Diada de Sant Jordi 2012

Avui al matí hem explicat a classe tot allò que ens havia semblat la festa de l’Escola del passat diumenge. Tots estàvem molt contents i hem recollit molts comentaris positius sobre la feina feta. Després del pati hem anat a veure les paradetes de roses i llibres dels carrers d’Esparreguera. Ens ha agradat molt. El campanar tenia una gran senyera! Ens hem fet una fotografia a l’escala de l’església. Hem fet una visita a l’exposició d’aquarel·les del senyor Joaquim Ridao. Pel carrer hem trobat moltes persones comprant les roses i els llibres. Quina gentada!Aquest dia hem tingut molts regals. La Maria ens ha regalat un pa de Sant Jordi que menjarem aquesta tarda. A l’arribar a l’Escola la Maite ens ha regalat un llibre de receptes de cuina per la classe. I per acabar en Joan ens ha dit que ” …la felicitat és per compartir-la amb els altres…”. Impressionant.
Molt bona Diada de Sant Jordi.

Un ou d’estruç…!

Avui hem anat al restaurant La Múrgula, on els pares de l’Asier ens han rebut molt amablement. Allà tenien preparat un gran ou d’estruç que ens han deixat tocar, mirar i olorar. Un cop hem fet això els pares de l’Asier han cuit l’ou i ens l’han deixat tastar amb un pa boníssim. De part de tota l’escola i dels nois i noies de la Classe els donem moltes gràcies.

Ferran Adrià i elBulli…taller de creativitat

El passat dilluns dia 5 de març vam anar al Palau Robert de Barcelona a veure l’exposició “Ferran Adrià i elBulli”. Ens va agradar molt la proposta de creativitat i llibertat que proposava l’equip de cuiners d’aquest imponent restaurant. Aprofitant la visita vam realitzar també un taller de creació culinària que vam trobar també molt interessant.

La convivència i el civisme…

La Policia Local d’Esparreguera ens ha fet dues sessions per tractar el tema de la convivència i el civisme. Dimarts al matí un agent de la policia ens va fer adonar dels actes incívics que sovint trobem pels carrers d’Esparreguera: cotxes mal aparcats, excrements de gossos, pintades a les parets… Vam valorar entre tots i totes la inutilitat d’aquests actes. Avui dimecres hem anat a la caserna de la Policia on les responsables d’Ensenyament Anna i Carol ens han fet fer uns jocs de rol on ens posàvem en situació de resoldre algun conflicte. Ha estat molt divertit perquè hem hagut de fer una petita representació i hem hagut de trobar solucions als problemes nosaltres mateixos i mateixes. Esperem que recordem aquests aprenentatges per la nostra vida diària. Aquestes són les nostres definicions de convivència.

Descripció de convivència:

– Importància de la comunicació

– Aprendre a viure

– Ser cívic

– Respectar

– Entendre diferents formes de pensar, fer i cultures

– Compartir

– Escoltar (paper del receptor)

– Expressar (paper de l’emissor)

– Empatia- posar-se en el lloc de l’altre