Author Archives: cgiralt2

MASSATGES AMB L’ALMA

Avui la mare d’en Pau, l’Alma, ens ha vingut a fer una sessió de massatges. Ha estat una estona molt relaxada. Ens ha posat música molt bonica i un oli amb una olor molt suau.
Hem rebut i hem donat un massatge, mentre hem agrait al company, l’hem respectat, l’hem escoltat…

Moltes gràcies per la sessió!!!

Segon dia al Camp d’Aprenentatge…

Hola famílies!
Les mestres del camp d’Aprenentatge, que es diuen Nuri, Joana i Vanessa, ens han portat a fer un camí cap a “Les casetes”, que és un barri de Planoles.
Hem hagut d’orientar-nos amb l’ajuda d’un mapa i unes fotografies i ens anaven explicant coses sobre les plantes, els arbres, les fonts, les molses, les falgueres. A la tarda uns hem fet un taller de vida medieval, ens hem disfressat dels diferents estaments de l’època (clergat, noblesa, pagesia i artesans) i hem fet un joc. Els altres hem fet un taller de maquetes i construccions romàniques.
Després de berenar hem jugat a la fresca i a la nit farem el joc que els hi hem preparat per als gegants.

Des de Planoles…

2010-05-31-42
Hola famílies!
Fa bo, ja hem arribat a Planoles i ens hem instal·lat a l’alberg, les habitacions tenen unes vistes molt maques a la muntanya.
Hem dinat i després hem jugat per la gespa. A la tarda hem fet un joc d’orientació pels voltants de la casa, hem observat la natura amb uns vinocles i hem identificat animals per les seves petjades, excrements i cranis.
A la nit hem fet un joc molt emocionant!

Els imants…

p1020984

El pare de l’Arnau D, el Joan ens ha vingut a explicar com funciona el món dels imants.
Arrel de les nostres experiències al taller de ciència, hem volgut investigar més i en Joan ens ha explicat un munt de coses, entre elles l’aplicació dels imants a la vida quotidiana.
Ha estat una xerrada molt interessant, gràcies Joan!

ANEM D’AUDICIÓ!

 

Ahir vam anar d’audició a Can Pasqual. Vam poder veure i escoltar un munt d’instruments de vent. Ens van agradar molt!
Però vam tenir una sorpresa molt gran: allà ens esperaven la Nina per tocar-nos la flauta travessera i el Marc amb el saxo.
I també vam tenir un improvisat, el Gerard amb el trombó de vares.

Mireu quin goig fem…

Les dissolucions

Els nois i les noies de 3r d’ESO han vingut a explicar-nos com funcionen les dissolucions. Nosaltres ho vàrem estar experimentant al Taller de Ciència, i en vam treure les nostres hipòtesis. Ara ja sabem perquè l’oli no es dissol amb l’aigua, perquè el sulfat de coure es desfà…

També ens van explicar què és la densitat i com actua la temperatura en les dissolucions.

Si en voleu saber més, només en ho heu de preguntar!

JA TENIM LES TORTUGUES!

imgp9404

Ja tenim les tortugues a la classe!! De nom els hi hem posat DIMONIET i BOMBOLLETA.

Estem molt contents de tenir-les i cuidar-les.

Si teniu consells que ens puguin servir, estarem molt agraïts de rebre’ls. Ah! Us convidem a visitar-les. Són a la classe del Dimoni!!