UN FINAL DE CURS MOLT ESPECIAL

En aquest final de curs, tan diferent a l’anterior, hem pogut acomiadar el grup de sisè amb una cançó versionada i dedicada a la Madicken, l’Abatu i en Biel per  a desitjar-los tota la sort del món en la seva nova etapa a l’institut.

MOLTA SORT EN ELS VOSTRES CAMINS!

També hem preparat un conte adaptat i teatralitzats per a totes les famílies que no hem pogut i hauríem volgut  convidar presencialment a passar l’últim dia del curs amb t@ts nosaltres. Esperem que gaudiu de l’obra i de l’estiu!

SORTIDA FINAL DE CURS

El dia 14 de juny vam anar d’excursió de final de curs a Banyoles. Vàrem sortir de Cistella a les 9h en punt, amb un autobús de 60 places per a nosaltres. Només d’arribar a l’estany ens van fer una classe de caiac i ens van posar una armilla salvavides.  Els monitors ens van deixar banyar a l’estany i els de sisè es van tirar des d’un trampolí.

Després d’esmorzar, vam anar en barca contemplant els nenúfars, els ànecs, les polles d’aigua, els peixos, les gavines,…  Per dinar vam anar al Parc de  la Draga on hi havia una tirolina i més atraccions. I, al final, abans de marxar, vàrem menjar un gelat molt bo. Va ser un dia molt divertit. Vam arribar esgot@ts, això sí!

TEXT:Yanire, Ruth, Cristian, Farheen, Paula, Madicken, Abatu i Biel.

TALLER VIDA, TERRA i ARRELS.

En el marc d’Escola Verda, i de la mà d’Unió de Pagesos de Catalunya amb Dipsalut de la Diputació de Girona, hem participat en el projecte dirigit a les escoles d’Educació Primària: «Vida, Terra i Arrels». Amb l’objectiu de donar a conèixer l’origen dels productes agraris i valorar la tasca dels pagesos i ramaders, fomentar el consum saludable i sostenible de productes de proximitat i de temporada, experts del Sector de la llet i del Sector del cereal van oferir una exposició-entrevista en format virtual als i a les alumnes de l’escola Mn JM Albert de Cistella. També van realitzar un taller de germinació amb el kit de llavors que els hi havien fet arribar a priori.

Les nostres experiències, totes recollides al bloc!!!